Homoseksuaaliseen erootisia tarinoita ts fingerborg

Siinä vaiheessa oli parasta siirtyä hitaasti taka-vasemmalle. Hei haloo, mitä se on meiltä pois jos tämä henkilö uskoo tällä tavalla? Ei ihminen voi tulkita omaa uskontoaan väärin: D Jos kyseessä olisi hänen moraalillaan toimeenpantu teloitus, niin ymmärtäisin aiheesta hälisemisen, mutta nyt puhutaan siitä, harrastaako tuo yksi henkilö curlingia vai ei!

Olli ei tässä jutussa näyttänyt tuomitsevan muitten uskoa, joten miksi meidän pitäisi tuomita hänen uskonsa? No on aika selkeästi vaan läppää toi koko juttu. En halua uskoa että edes tältä sivustolta löytyy niin hölmöä porukkaa, että luulee kaverin olevan tosissaan. Tällaisten takia erosin kirkosta, koska en halunnut olla mukana näiden fundamentalistien tukemisessa. Ottakaa nyt hyvät ihmiset huomioon se että tämä ns.

Komppaan tuota varsin pitkälle, mutta muutama hyvä elämän ohje siitäkin opuksesta löytyy, mutta olen silti vannoutunut ateisti. Ihmiset, jotka eivät usko ihmisten olevan tosissaan feissarimokissa, eivät ole tavanneet kovin monia ihmisiä.

Näitä tapauksia on olemassa hyvinkin monia, ja juuri siinä on puolet demokratian ongelmista. Kiittäkäämme vaan onnea, ettemme elä Yhdysvalloissa, jossa tämä kuvaisi noin puolta väestöstä. Minä kuulun vielä kirkkoon, koska en vaan usko, että tämä maailma sai alkunsa jostain isosta pamauksesta. Mutta päivä päivältä nämä todellisuudentajunsa menettäneet ressukat saavat minua liutettua kohti eroakirkosta. Ja halveksin heitä, kun näen aika ajoin. Nämä ääri-tyypit ovat aina vaarallisia. Oli se sitten vasen, oikea, Islam, Ev.

Ja koskaan ei saa lakata taistelemasta näitä tyyppejä vastaan. Kun metsä katoaa puilta.. Nyky raamattuhan ei ole enää lähelläkään sitä alkuperäistä raamattua. Ihmiset sen kirjoitti ja ihmiset sitä ovat muokanneet. Ne ketkä raamattuun uskoo voisi ihan yhtä lailla uskoa vaikka scifiromaaniin. Mitä väliä tieteellisistä todisteista, paljon uskottavampi on ikivanha satu velhosta joka loi kaiken.

En kyllä oikein hiffaa, miten se sai sen väännettyä noin. Siinähän nimenomaan sanotaan että jos EI ole tehnyt syntiä niin voi heittää ensimmäisen kiven?

Menikö multa jotain ohi, selittäkää jooko. En ole kuuIutkaan, että se on aukottomasti todistettu eli että se olisi tieteellistä jo? Tiesitkös, että Jeesus Nasaretilainen ei ole satu, vaan hän on ollut oikea henkilö joskin arvioiden mukaan v.

Mainintoja löytyy aikalaislähteistä, mm. Myös Torinon käärinliina on viime aikoina saanut todisteita ympärilleen ja Jeesuksen on todella epäilty pötköttäneen siinä. Koska jokainen uskovainen tietää olevansa syntinen, niin silläpä just.

Kaikki on syntiä tehneet, ja viimeisenä uskovaiset kuvittelee mitään pyhimyksiä olevansa. Olen itse uskossa mut facepalmasin huolella tämän takia kun tämän ryhmässä näin.

Meitä on moneen junaan: Pulmallinen elämä kun uskoo satuihin. Nyt meni viimeistään usko ihmiskuntaan. Eikä se kiven heittäminen itsessään ole syntiä vaan osoitus, ettei ole tehnyt sitä syntiä aiemmin.

Jos tää tarinan päähenkilö heittäisi siis kiviä curlatessaan niin hän fundamentalisesti ajatellen vain osoittaisi ettei ole tehnyt syntiä. Siis vain jos pääsee aina heittämään enaimmäisen kiven. Nyt on pakko sanoa jo hiukan kulahtanut lause: Tosin harvempi uskis Jeesuksen oppeja edes noudattaa. Oli pakko tulla itekin kommentoimaan tätä juttua kun on näköjään herättäny hyvää keskusteluu.

Joo kuten jotkut tajus niin koko homma oli satiiria. Lähinnä halusin herättää keskusteluu siitä et kuinka huonosti ja avuttomasti kristityt välillä perustelee omia ajatuksiaan. Joiltain vaan meni vähän ohi toi pointti ku jengi luuli et oon tosissani. Ei hitto, enpä olisi arvannut, että pieni kommenttini johtaa tälläiseen myrskyyn! D Haha, taitaa olla teille ateisteille melko arka aihe.

Newtonin laki kävelee käsi kädessä monen muunkin teorian kanssa. Toisekseen voit testata tätä asiaa myös itse. Seuraavan kerran kun olet keilaamassa, ota isoin mahd. Voit vaikka raportoida tähän ketjuun mitä kävi ja kertoa omakohtaiset havainnot Newtonin laista.

Ja suosittelen, että luet tarkemmin: MINÄ en usko, että maailma alkoi jostain isosta pamauksesta. Mistä se sitten alkoi? En minä tiedä, mutta kirkkoon vielä kuulun vaikka maallistunut jäsen olenkin siellä. B Ihan oikeasti, opettele lukemaan. Missä kohtaa minä väitin, että Jeesuksen olemassaolo todistaa raamatun tekstit? Edellinen kirjoittaja puhui satuvelhosta ja minä kerroin että hänestä löytyy aikalaislähteiden mukaisia todisteita.

Onko sinulla vaikeuksia lukea muiden juttuja kiihkoissasi? Rauhoitu, nämä on vaan kuitenkin mielipiteitä. Flavius Josephus kuvaili Jeesusta ja hänen sankaritekojaan jos asiaa tarkastellaan raamatun ulkopuolelta , sekä Pilatuksen teoista: Minä taas puolestani halveksin sinua.

Olen itse homovihaa vastaan sinä et edes puhunut homovihaajista vaan ihmisistä jotka eivät suvaitse homoja , mutta vielä enemmän olen vastaan tuollaisia ihmisiä jotka eivät salli toisille ihmisille tunteita tai mielipiteitä vaan ovat mielestään ainoa järjen valo maailmassa. Hihhulit… Tarvitseeko muuta sanoa? Hihhuleita ovat ne jotka tarvitsevat piristysaineita ollakseen onnellisia ja juhliakseen.

Onneksi en ole hihhuli. Itse en kuulu kirkkoon koska en halua tulla yhdistetyksi tuollaiseen ajatteluun ja tuollaisiin pöpeihin. Teen mitä tahdon välittämättä siitä mitä joku satukirja asiasta sanoo, lakia toki noudatan ja järkeä käytän. Halveksi vain, jos tuon perusteella osaat halveksia ihmisia. Harmi vain, että elämäsi menee pelkästään sitten siihen.

Kyllä minä hyväksyn jokaisen henk. Vai enkö minä itse siis päätä keitä siellä roikkuu frendeissä? Ja joko sinä olet joku ihmeellinen ennustaja tai sitten et tiedä mistä puhut; siellä oli aika rankkojakin juttuja homoseksuaaleista, joten sellaista minä halveksin. Narnia on tarinana huomattavasti viihdyttävämpi ja vähemmän ahdistava kuin jokin raamattu, suosittelen.

Tuota olen aina ihmetellyt että raamattua pitäisi noudattaa ja raamattu on joka asiassa oikeassa ja kertoo miten pitää elää, mutta silti sitä muokkaillaan ja kirjoitellaan uusiksi.

Jos se on niin perhanan hyvä opus niin miksi sitä pitää muutella? Älähän nyt, itsekin kuitenkin olen uskovainen ja osaan kyllä olla itsekriittinen ja nauraa itselleni. Eihän tästä elämästä muuten selviä: D Harmi vaan että maailmasta löytyy ihan joka paikasta niitä tosikkoja jotka tekemällä tekee elämästä vaikeeta: Kiinnostais kyllä tietää, että miten facebook tai SOME yleensä ei kadota heidän hengellisyyttään, jos curling kerran tekee.

Jep, olin vieres ku tätä juttua kirjotettiin. Pelkkää läppää alust loppuu. Jonkuu mielest täs on vaa jotain selityksen makuu, mut näin se meni. Olkaa uskovaisist mitä mieltä haluutte, jopa niissä piireissä välil naljaillaa toisille: Tässä on kyseessä todennäköisesti vain väärinkäsitys. Tällainen käytös tulkitaan helposti oman egon ja paremmuuden pönkittämiseksi, koska normaalisti epämieluisiin ihmisiin taidetaan pitää vain etäisyyttä jos olisi pakko puhua, niin puhutaan säästä tai muusta yhtä turvallisesta aiheesta.

Eli minusta ilarim ei siis kommentoinut oikeuttasi valita fb-kavereitasi tai edes oikeuttasi omaan mielipiteeseesi heistä, vaan ainoastaan sitä, ettet viestisi perusteella osaa kohdata sellaisia ihmisiä, jotka eivät jaa näkemyksiäsi. Ja en siis ota ollenkaan kantaa siihen, mikä tuon lainaamani lauseen oikea tulkinta pitäisi olla tai siis onko oma tulkintani oikea vai onko sanoma hukkunut matkalla , koska sillä ei oikeastaan tässä riidassa ole väliä.

Väliä on vain sillä, miltä se kuulostaa. Sinä kaihosit syntistä nuoruuttasi, tuota aikaa, jolloin Egyptin miehet hivelivät nännejäsi ja likistelivät nuoria rintojasi.

Omasta päästäkö se uskonto tuleekin? En nyt ihan ymmärtänyt tota sun kommenttia. Mutta tarkoitin lähinnä sitä, että miksi ihmiset turvautuu joka asiassa raamattuun, kun voisi oikeasti miettiä, että mikä on oikein ja mikä väärin. En nyt voi tosissaan uskoa, että curlingin pelaaminen olisi jotenkin syntistä touhua. Siinä ei vain ole mitään logiikkaa. Eivätpä taida nuo tyypit tietää että jo pelkästään kirjoittamalla Facebookiin suomen kielellä latinalaisin kirjaimin he palvovat pimeyden voimia, koska molemmat ovat alkujaan peräisin jo ajalta ennen ajanlaskun alkua, jolloin kyseisillä alueilla oli vielä käytössä perinteiset uskonnot eikä Afrikan — Lähi-Idän alueelta tullut kristinusko.

Näähän heitää läppää tossa. Tsiiös teidän kanssa, miten pikkusieluista porukkaa olette. Nyt täytyy kyllä sanoa että vetää aika sanattomaksi. Mielestäni kannattaisi miettiä mitä sanoo ääneen ja varsinkin, mitä kirjoittaa sosiaaliseen mediaan. Puheistanne päätellen pilkankohteena on luultavasti kristityt, mutta vetoatte niin usein vanhaan testamenttiin, että taidatte sittenkin puhua juutalaisista.

Jos puhutte kristityistä sopii kysyä, ev. Niille, jotka eivät tiedä, ne eivät ole sama asia, googlettakaa niin tiedätte paremmin. Eri seurakunnilla on hieman erilaiset mielipiteet asioihin, siksi ne ovatkin eri seurakuntia ja ei voida puhua yleisesti kaikista uskovaisista, koska kaikki eivät ajattele samalla tavalla. Olen lukenut paljon ateisteista, jotka ovat murhaajia, silti en oleta että kaikki ateistit ovat. Olen lukenut paljon terroristeista, jotka ovat muslimeja, silti en oleta että kaikki muslimit ovat terroristeja.

Olen lukenut hoitajista, jotka murhaavat vanhuksia, silti en oleta että kaikki hoitajat tekevät niin. Jos yksi uskossa oleva ihminen sanoo mielipiteensä, tarkoittaako se, että kaikki ajattelevat samalla tavalla? Jos et osaa hyväksyä uskovaisia, se tekee sinusta samanlaisen kuin se, joka ei hyväksy homoja, kehitysvammaisia, tummaihoisia, ulkomaalaisia.. Yleistäminen on ihmisen pahin virhe, mutta sen ihminen tekee usein tietämättömyydessään.

Kyseinen kirjoitus uskovaisista nuorista on itse kirjoittajan mukaan satiiria, siksi se tältä sivustolta ilmeisesti löytyykin. Kommentit joita tähän on kommentoitu, ovat suurilta osin loukkaavia ja kohdistuvat yleisesti kaikkiin uskossa oleviin ja silti ei kehenkään.

Suomalaiset ovat aina olleet suvaitsemattomia ja se on surullista. Tässä hieman ajatuksia ja vinkkejä viikonloppuun. Toivottavasti tulisi lisää jotain puujalkavitsejä, niin pääsisi taas joku keski-ikäinen mamma toteamaan kommenttiosioon jotain oikein näppärää ja muka hauskaa.

Fundamentalismi pesii tietämättömien typerysten päissä. Eivät siihen älykkäät lankea. Älykkyys korreloi suoraan ateismin kanssa; älyn puute kiihkeän uskovaisuuden kanssa.

Jopa uskovaisen tulisikin käyttää järkeä sen verran, että ymmärtäisi uskontonsa tärkeimmät käsitteet oikein eikä kirjaimellisesti kuin opetettu papukaija. No ei ole kyllä lainkaan sama asia. Uskonto on valinta, toisin kuin homoseksuaalisuus tai tummaihoisuus. Onko kommunistien vastustaminen samanlaista kuin rasismi? Tummaihoiset ja kristityt erottaa se, että tummaihoisilla ei ole mitään yhteisiä uskomuksia tai mielipiteitä. Kaikki kristityt uskovat esimerkiksi Jumalaan, joten kristittyjä voi yleistää ja heidän uskomuksiaan kritisoida.

Eli se joka on SYNNITÖN, mikä nyt muistini mukaan viittaa ironiseen lauseeseen ettei kukaan ole niin synnitön että voisi heittää ensimmäisen kiven eli teloittaa toisen. Ja älkää nyt hyvät ihmiset turhan vakavasti ottako sitä raamattua, kyseisellä kirjalla on monta kirjoittajaa joilla kaikilla on ollut eri näkemykset joten lukijallakin voi olla eri näkemys siitä miten niitä ohjeita soveltaa. Ei, kyllä mä sanoisin että sunkaltaiset ihmiset on pelottavampia koko maailmassa.

Tosi pelottavaa tietää että jossain voi olla noin huumorintajutonta ja tosikkoa sakkia, etkä edes ole ainoa!! Näin itse teologian opiskelijana on pakko todeta, että ihmisiä on monenlaisia ja heidän kanssaan tulee vain oppia elämään. Suuriosa kavereistani, jotka eivät opiskele telogiaa eivät kuulu kirkkoon, enkä pidä heitä yhtään sen vähämmän kavereinani kuin uskossa olevia.

Ja teille, jotka haukutte uskovaisia netissä nimettömästi sanon vain että hävetkää. En minäkään hauku ateisteja enkä manaa heitä helvettiin ensikättelyssä. Mielestäni kannattaisi miettiä mitä sanoo ääneen ja varsinkin, mitä kirjoittaa sosiaaliseen mediaan….

Syvimmät pahoitteluni, Btw, painoin vahingossa miinusta vaikka piti painaa plussaa. Ihanaa, etten ole ajatuksissani yksin! Raamatun mukaan tyttärenkin saa myydä orjaksi. Toivonpa että tuo on läppää, ton viimeisen nyt on pakko olla sarkasmia. Oikeasti ärsyttää että nää idiootit hihhulit pilaa kaikkien uskovaisten maineen.

Jos nuori erehtyy kertomaan olevansa uskomainen nii heti luullaan että ollaan hirveän ahdasmielisiä ja kieltämässä Raamatun perusteella kaikki ja vähän päälle. Oikeastiko muka sanasta sanaan kaikki Raamatussa on totta? Esimerkiksi ehtoollisleipä siis on ihan oikeasti Jeesuksen ruumista ja viini verta. Nyt sivuhuomautuksena sanon, että ärsyttää miten jos uskovainen mainitsee jotain uskonnostaan niin kuulee hirveää huutelua vaikkapa lapsien aivopesusta.

On okei mollata kristittyjä, puhua saduista ja spagettihirviöistä ja taikatempuista ja heittää läppää. Mutta auta armias, jos uskis sanoo jotain vastaavaa toista ryhmää kohtaan, niin nousee heti helvetinmoinen paskamyrsky. En mäkään huuda ateisteille että joudutte helvettiin, miksi ateistit saa mollata mua siitä mistä uskon? Se on mun oma asia, mä en vahingoita sillä ketään tai tunge sitä kenenkään kurkusta alas. Toki näitäkin on, jotka niin tekee, mutta aika iso osa ei.

Ei kaikki ateistitkaan tietenkään uskovaisia pilkkaa. Uskooko joku vielä oikeesti nykypäivänä johonkin jumalaan. D Jotkut ihmiset on kyllä niin tyhmiä.. Ihan hupaisaa huomata, että muutkin kun uskovat menevät tähän trolliin. Muahhah, aivan loistavaa huudattamista Olli! Tota oli hauskaa seurata, harmi että ylläpito päätti poistaa kirjoituksesi, kumma kun ei huumoria ymmärretä.

Itse olen myös tuossa UN-ryhmässä mukana, meitä on siellä yli 10 henkilöä. Mutta kaikki uskovaisetko muka huumorintajuttomia hihhuleita jotka tulkitsevat raamattua kirjaimellisesti ja ovat täysiä tosikoita? Ehei, en minä ainakaan. En esimerkiksi ole koskaan ymmärtänyt miksi esiaviollinen seksi on olevinaan niin kauheaa… Kyllähän sen raamattu kieltää, mutta se juna on jo omalla kohdalla mennyt joten turha siitä on vaahdota.

Homot ja lesbot ansaitsevat mielestäni oikeuden mennä naimisiin koska he ovat samanlaisia ihmisiä kuin kaikki muutkin, minulla ei heitä vastaan ole yhtään mitään vaikka raamattu tuomitsee heidän tekonsa. Siinä nyt muutama esimerkki. Jotenkin kaikille tulee yllätyksenä että olen uskossa, koska se ei näy minusta ja käytöksestäni ulospäin.

Miksi sen pitäisi näkyä? Miksi oletetaan, että kaikki uskovaiset olisivat samanlaisia ja oletetaan heidän käyttäytyvän tietyn käyttäytymismallin mukaan? Tiedän, että osa muista uskovaisista tuomitsee minut, mutta se ei ole minulta pois. Aiai, demokratiankin juuret on antiikin Kreikassa, palvotaanko me nyt Zeusta? Paitsi tietysti jos tuo vika kommentti oli sarkasmia, toivon syvästi että oli. Miksi tuomita ihmistä, joka uskoo eri asioihin kuin sinä? Ja luulisin, että koko tuo teksti on vain vitsillä heitettyä!

Sairaanhoitajien koulutuksessa ei kerrota, että vanhusten murhaaminen on hyväksyttävää tai joissakin tapauksissa jopa pakollista. On totta, että kaikki kristityt eivät ajattele samalla tavalla, mutta jos lapsuudesta lähtien tyrkytetään tismalleen samaa murhanhimoista ja vihamielistä ajattelutapaa, on sen sijaan totta, että huomattava osuus omaksuu sen.

Yleistämisessä ei ole mitään vikaa, jos sille on hyvät perusteet, kuten tässä tapauksessa. Toisaalta tässä kommenttiosiossa en oikeastaan edes huomaa kovin suurta yleistystä, sillä kriittiset kommentit ovat olleet ainoastaan tuolla tavalla ajattelevia kristittyjä kohtaan, ei kaikkia kristittyjä kohtaan. Ironista on niin ikään se, että olet suvaitsematon mainitsemiasi kommentoijia kohtaan vaikka et niitä ymmärtänytkään.

Eli siis kaikki mielipiteet ovat arvokkaita vain silloin, kun ne ovat sinun omiasi. Toivon, että joskus vielä opit ajattelemaan omilla aivoillasi. Hullua että yli kaksi tuhatta vuotta vanha satukirja vaikuttaa vielä tänäkin päivänä noin rankasti.. Jotkut ihmiset on kyllä niin tyhmiä..

Ja minä voisin puolestani kysyä, että miksi ihmeessä olette noin ahdasmielisiä uskovaisia kohtaan? Kyllä, me uskomme Jumalaan, te ette. Mitä ihmeen väliä sillä on, mihin kukakin uskoo? Loukkaavaa olla eri mieltä? Tuon on pakko olla jehovan todistaja. Täälläki ilmottautuu yks uskovainen, jota jäi kyllä mietityttämään, että onko toi Olli ihan sisäistäny tän kivilläheitto-vertauksen ydintä: Tarkotan tällä nyt sitä, että kun ollaan niin hienovaraisia kaikkia uskontoja ja uskomuksia kohtaan, niin säilytettäiskö se sama tässäkin kohassa, jookos?

Jokainenhan toki uskoo mihin haluaa tai on uskomatta. Olisiko mitenkään mahdollista, että perustelisitte mielipiteenne, ajavatpa ne sitten mitä tahansa asiaa? Oletan kuitenkin, että siellä ruudun toisella puolella on aikuisia ihmisiä eikä kolmevuotiaita lapsia joille oma isä on supersankari vain koska se on?

Ja toinen pyyntö vielä: Kirjoitus tosiaan oli pelkkä trolli. Uskovaiset eivät ole sen vajaampia tai huumorintajuttomampia kuin muutkaan. Jos uskovaiset itse ottaisivat edes vähän selvää asioista ja hieman kauemmas kuin raamatun aikoihin niin monelta asialta oltaisiin vältytty.. Raamatun teksteistäkin suurin osa on vain kopioita jopa vuotta vanhojen muiden kansojen kansantarustosta.

Mietitte vaikka Jeesusta, häntä ennen on historiassa ollut kolme muutakin egyptiläistä jumalaa, jotka ovat tehneet ihmeitä, kuolleet ja ylösnousseet juurikin kolmantena päivänä. Tämän lisäksi heillä oli myös näitä ns. Eikä tämä mitään pötypuhetta ole, voitte vaikka googlata niin kaikki kristinuskon asiat voi pistää romukoppaan huu-haa-puheena.

Ja monesko se jo oli? Sitten kun järki loppuu otetaan uskonto avuksi. Ihminen kun on rakennettu selittämään kaikki asiat tavalla tai toisella. Joku selitys pitää pakosti olla. Just… Ite oon kyllä uskovainen enkä yhtään ihmettele minkä takia meitä pidetään hihhuleina kun tällasiakin tekstejä lukee. On ihan asia erikseen uskoa kun vetää asia sitten ihan äärimmäisyyksiin. Voin vaan kuvitella mikä ahdistus tyypillä kun ei voi mitään tehdä. Mulle itselleni on aivan sama uskooko ihminen vai ei, se on jokaisen oma päätös eikä tulis mieleenkään tuomita ketään sen perusteella.

Toivon että ihmiset ymmärtää myös että suurin osa uskovaisista on ihan normaaleja eikä arvostele muita millään tavalla.

Se on vaan harmi, että juuri se pieni tiukkapipoinen osa nousee aina ja uudelleen esille ja siitä tehdään yleistyksiä. Ite ainakin elän tasan samanlaista elämää kun kaikki muutkin nuoret ja kaverit jotka ei usko. Ihan on kyllä nämä kaverit vetäneet överiksi kauan aikaa sitten, pelottavaahan toi on.

Musta on ihan turha mollata puolin ja toisin, ihan yhtä hyviä ja huonoja tässä kaikki ollaan: D Mä en ite yksinkertasesti jaksa nähdä vaivaa toisen uskonnosta tai uskonnottomuudesta. Voi Luoja… Ihmiset hei, toi on ihan puhdasta läpän heittoa. Älkää vetäkö kaikesta hernepalkoja nenään. Tai en tiedä, joku tohon keskusteluun osallistuneista on voinut olla pihalla ja ottaa tosissaan, mut aloittaja heitti ihan puhtaasti läppää, ja suurin osa oli kyllä juonessa mukana ; Tämä voi toki tulla osalle teistä yllätyksenä, mutta suurimmalla osalla uskovista on kyllä huumoria ja itseironiaa.

Niiltä äänekkäimmiltä sitä tuntuu joskus vähän puuttuvan. Ryhmässä heitetään aika paljon tuon tyylistä läppää, ja ulkopuolisille se ei välttämättä aukea. Ja mikä siinä on, että joka ikinen kerta, kun jossain mainitaan Raamattu tai Jeesus, niin heti on vähintään kakskytviis ekaa kommentoijaa kertomassa, kuinka uskonnot on oopiumia kansalle ja huijausta ja kaikki maailman pahuus on lähtöisin uskonnoista ja ne tulisi kieltää lailla ja jos ne kiellettäisiin niin maailmasta häviäisi sodat ja pedofiilit ja kaikki maailman ihmiset olisivat ystäviä keskenään eikä riitoja enää olisi ja muutenkin kristinusko on todistettu vääräksi tuhanteen kertaan ja ei voi olla totta ja kaikki uskovat on poikkeuksetta tyhmiä idiootteja?

Ja poikkeuksetta siellä on aina muutama maltillinen ateisti, jotka yrittää puhaltaa jotain järjen henkäystä keskusteluun. Ja joku uskova, joka ei vaan osaa antaa olla, vaikka kannattaisi, vaan lisää vettä myllyyn. Mun mielestä uskovaisia saa mollata niin paljon kuin sielu sietää!

Niin monet hirmuteot ja sodat on maailmassa selitetty uskonnon voimalla. Mekin täällä nyt iloisina kristittyinä suurin osa Suomessa asustamme, kun joitain satoja vuosia sitten kaikki toisinajattelit pakotettiin kristityiksi tai jos ei muuta niin tapettiin. Monien suurten uskontojen kannattajat ovat juurikin sitä maailman pahinta syöpää, kristityt, muslimit ym.

Tässäkin keskustelussa on useita kiristittyjä, jotka vain sattuvat olemaan kristittyjä synnyttyään niihin olosuhteisiin. Jokaisen ihmisen tulisi syntyä uskonnosta vapaana ja varttuneella iällä sitten katsoa mitä asioista ajattelee.

Uskovaiset nuoret -ryhmä on herättänyt viimeisen vuoden aikana keskustelua, sen vuoksi, että ryhmä ei ole mitä sanoo olevansa, kaikkein vähiten yhteiskristillinen ryhmä. Riita poikki ja voita väliin! Eli minusta ilarim ei siis kommentoinut oikeuttasi valita fb-kavereitasitai edes oikeuttasi omaan mielipiteeseesi heistä, vaan ainoastaan sitä, ettet viestisi perusteella osaa kohdata sellaisia ihmisiä, jotka eivät jaa näkemyksiäsi.

Yksikään ihminen ei ansaitse sellaista kohtelua, mitä nämä arvon uskovaiset välillä väläyttävät. Ja otatko vielä selvää mitä halveksunta tarkoittaa? Jos olisit näin tehnyt ennen töppäystäsi, tietäisit että se on kunnioituksen puutetta. Sillä ei ole kuule mitään tekemistä minun egon kanssa.

Samalla tavalla minä halveksin myös esim. Tarkistin vuoden käännöksestä kyseistä paikkaa ja muutama sana täsmäsi sinun versiosi kanssa. Mutta jokatapauksessa koko luku kertoo kahdesta naisesta jotka elivät vastoin kaikkia kehoituksia.

En tiedö tarkoitusperääsi mutta poimimalla yksittäisiä jakeita tai sananparsia yrität siis saada käsityksen ilmoille että kyseinen tapa toimia on hyväksyttävää Raamatun valossa? Mihin uskonne sitten perustuu? Mihin kirkkoa tarvitaan tässä mallissa? Olen kyllä samaa mieltä että curling-tulkinta on lähinnä hauska pila, kun alkuperäisessä tilanteessa ei pelattu curlingia. Mikä tietysti kaikkivaltiaan paikalla ollen olisi ollut mahdollista. Siis juttuhan on se, että kyseisessä ryhmässä tulkitaan aika usein raamattua fundamentalisesti, ja omia tulkintoja perustellaan yhdellä ainoalla lauseella tai jakeella.

Nämä hihhulit, joita ryhmässä on paljon, eivät ota lainkaan huomioon kontekstia, kulttuurihistoriaa tai raamatun yleistä sanomaa. Raamatun yleinen sanoma ei ole se, että curling on syntiä. Ken uskoo toisin, uskontoon niin. Big Bang ei itsessään poissulje sitä mahdollisuutta, että jokin korkeampi voima olisi universumin luonut….

Täällä on muutama jo puhunut sen puolesta että myös kristityt ovat kaikki erilaisia ihmisiä, vaikka uskovatkin samaan asiaan. Eivät kaikki toimistotäditkään ole samanlaisia vaikka ovat valinneet itselleen samanlaisen työn.

Kaikkia samaan asiaan uskovia ei voi laittaa samaan muottiin ja heittää roskakoriin vain siksi, että ei pidä yhdestä tai kahdesta tai kymmenestä uskovasta tai heidän mielipiteistään tai tavoistaan tai kommenteistaan. Vertasin toimistotätiin koska usko on valinta, ammatti on valinta. Tunnen paljon ihmisiä jotka luulevat että kaikki uskovat ovat hyvin suvaitsemattomia. Osa toki onkin, mutta Raamatun opetuksen perusteella he tekevät siinä väärin. Raamatussa kun sanotaan että ei ole meidän tehtävämme tuomita.

Raamattu on vanha kirja, mutta se vastaa alkutekstejä edelleen. Raamatusta tehdään uusia käännöksiä, jotta yhä uusien sukupolvien olisi helpompi ymmärtää sitä. Kielellä kun on tapana muuttua. Mutta tottahan Rehtori sen tietää. Ja en ole kyllä törmännyt yhteenkään scifiromaaniin joka kertoisi yhtä kattavasti eri aikakausien elämästä ja arvoista, saatika antaisi yhtä paljon ja yhtä hyviä elämänohjeita. Ensinnäkin, tämä päivitys oli läppä — tai jos oli tosissaan kirjoitettu, niin tämä kirjoittaja ei tosiasiassa tunne Jumalaa kunnolla.

Tämä raamatun kohta puhuu toisen ihmisen tuomitsemisesta: Toki sieltä löytyy suoraan sanottuja asioita jotka voi ottaa tulkitsemattakin. Eikä kaikki liene aivan yhtä fanaattisia, meitä on joka lähtöön — ihan niinkuin ihmisiä maailmassa ylipäätään. Miksei sitä saisi tulkita tai jättää tulkitsematta ihan miten haluaa, kunhan ei satuta ketään?

Ymmärrän pointtisi, mutta paskamyrskyt uskoakseni no pun intended yleensä lähtee just tästä. Sanotaan, että uskonto itsessään ei ole paha asia ja uskovaisia on erilaisia, ja samassa kommentissa kerrotaan miten tulee uskoa. Onhan sekin tulkinta, jos ottaa lauseen kirjaimellisesti. Minäkin saatan tulkita kommenttisi eri tavalla, kuin olet sen tarkoittanut. Haha, taitaa olla teille ateisteille melko arka aihe. Kyse on vaan siitä että normaalilla järjenkäytöllä varustetut ihmiset eivät ota satuihin perustuvia juttuja tosissaan ja niihin satuihin perustuvat argumentit ammutaan nopeasti alas.

Teidän hihhulien olisi aika jo oppia että uskonnollanne on nykymaailmassa päivä päivältä vähemmän painoarvoa eikä juuri se oma uskonto ole sen enempää kritiikin ulkopuolella kuin ne muutkaan uskonnot, uskoit sitten Jeesukseen, Muhammediin tai Xenuun.

Samaa soopaa, ehkä vähän eri paketissa. Se päivä, kun kaikki uskonnot on viimein saatu kitkettyä maailmasta, tulee olemaan kaunis päivä. Nothing to kill or die for. And no religion too. Siis tällaisen kommentin heitto oli niin pohjanoteeraus. Tällä logiikalla olisi ihan yhtä oikeutettua minun kaivella vaikka siun esivanhempien tekemiä rikoksia koska kyllä sieltä aina joku rikollinen löytyy kun tarpeeksi kauas mennään ja tuomita ja mollata sinua hänen teoistaan. Unohdat tässä sen, että noittenkin tekojen takana oli katolisen kirkon turmeltunut papisto joka itse tulkitsi raamattua, koska muilla ei ollut edes mahdollisuutta lukea sitä.

Eli jos nyt haluat välttämättä joitain mollata, suuntaa se edes oikeaan suuntan ja ota asioista selvää. Täällä tuskin kovin moni uskova on keskiajalla elänyt katolinen pappi. No todellakin tuntuu olevan arka aihe. Jos olisit itse yhtään perillä asioista, tietäisit että Suomen johtava evoluutiotutkija Matti Leisola ei itsekään usko evoluutioon.

Sivistä itseäsi ja lue: Ja kannattaa myös miettiä miksi joidenkin usko Jumalaan ja vaikka kreatoinismiin tuntuu sinusta noin uhkaavalta vaikkei se sinulta ole mitenkään pois. Kai sinäkin perustat pohdintasi oikeasta ja väärästä johonkin Suomen laki, moraalisäännöt, vanhempiesi opetukset etc. Itse en usko, että meillä olisi jotain sisäänrakennettua ymmärrystä oikeasta ja väärästä tai ainakin ihmiskunta on ei ole enää kovin hyvin kosketuksissa tähän sisäiseen ymmärrykseen vaan joku on sen eron meille opettanut.

Jollakin toisella on eri mielipide asiasta, joka on enemmän tai vähemmän perusteltu. Sinä joudut tekemään sitten päätöksen siitä, onko perustelut hyviä vai huonoja, ja sitä kautta päätät onko ihminen oikeassa vai väärässä. Tunteena se olisi voimassa myös silloinkin kun ette tapaisi, ja silloinhan tapaamisen mainitseminen on aivan turhaa. Miksi tästä pitää väitellä? Minusta kyseessä on vain hätäisesti kirjoitettu lause, jonka viesti on kadonnut matkalla.

Asia olisi minusta ollut sillä selvä, jos olisit tarkentanut, mitä lauseella tarkoitit. Sanoin vain tai ainakin tarkoitin , että asiat riitelevät, eivät ihmiset.

Eli ihmisiä voi kohdella neutraalisti tai edes vältellä , vaikkei heistä tai heidän mielipiteistään pitäisi yhtään. En itse asiassa pistäisi kauheasti arvoa sanakirjamääritelmille. Niitä ei juurikaan päivitetä kielen kehittyessä ja ihmiset käyttävät kieltä luovasti. Ei tarvitse mennä kauas tai kaivella ajat sitten menneitä. Miten evoluutio liittyy tähän asiaan? Muuten kuin että se on teidän hihhulien lempiaihe teilattavaksi? Sorry, ei ole paljoa painoarvoa yhden satunnaisen tutkijan mielipiteillä asiaan jossa koko muulla tiedeyhteisöllä on konsensus ja lukematon määrä todisteita tukemaan sitä.

Totta kai se on uhkaavaa että aikuiset ihmiset ihan oikeasti uskovat satuolentoihin ja ovat valmiita tekemään aivan järjettömiä tekoja, vahingoittamaan tai jopa murhaamaan muita ihmisiä, näiden uskomuksien takia. Kuka tahansa järjellinen ihminen kokee tällaiset kahjot pelottavina. Onhan meillä biologisesti tiettyjä käsityksiä, limbiseltä puolelta samoja mitä löytyy käytännössä kaikilta monimutkaisemmilta eläimiltä.

Ongelma on tietenkin siinä, että älyllinen arvomaailma täytyy luoda itse ja tämä limbinen järjestelmä ei meitä nyt ihan hirveän pitkälle nykymaailmassa kanna on pääasiassa haitaksi, tosin edistää se lajin säilymistä , koska kysymykset ovat usein vähän monimutkaisempia. Olli ja Jaakko heittää tässä hyvää läppää, mutta koko feissarimokien kommenttiosio oletttaa heidän olevan tosissaan.

Kyllä tämä tuntuu olevan aika arka aihe. Minä en tiedä mistä tämä maailmankaikkeus, universumi ja äärettömyys? Oliko se joku iso pamaus? Se on kuule vieläkin kiistelty aihe, joten jos minä en siihen usko, niin älä sinä kutsu minua uskovaiseksi hihhuliksi. En ole sanonut sanallakaan, että luoja loi maailman.

En vain tiedä, miten se tapahtui. Olen tuonut jo kaksi aikalaislähdettä Jeesuksen sen, jota te kutsuitte satuvelhoksi olemassa olosta. Näitä on tiedejulkaisut pullollaan ja Torinon kääreliinakin alkaa mennä Jeesuksen puolelle. Ja nämä lähtee kestävät tieteellisen tarkastelun. Haluatko lisää evidenssiä, kaikki raamatun ulkopuolelta? Noniin, aloitapas ampumaan alas nyt jo esitetyt lähteet, ole hyvä. Kiihkoilu on aina pahasta. Minä en ole tietääkseni kiihkoillut, vaan tarkastellut asiaa eri kulmista.

Jos tämä koko jubeno ei ollu ankaraakin ankaraa vedätystä ni uusia päivi räsäsiä on sittenkin olemassa…….. Josko se Vatikaani antaisi luvan testailla sitä käärinliinaa, saataisiin aika aukottomasti todistettua se Da Vincin tekeleeksi. Johan se on todistettu, että ko. Nämä eivät edes vielä ole pahoja, islamia sentään pyritään vieläkin noudattamaan ihan kirjaimellisesti.

Tiesitkö, että varsinkin tuohon aikan, mutta myös tänä päivänä tuolla seudulla elää paljonkin Jeesuksia. Kakkkine muunnoksineen Ihan tavallinen nimi sielläpäin. Ihan yhtä hyvin näitä tarinoita voitaisiin kertoa jonkun muun nimisestä hepusta. Ja ihan yhtä varmasti löytyisi historiankirjoista vastaavat oikeasti eläneet ihmiset niiden tueksi.

Ei todellakaan vastaa läheskään kauttaaltaan. Raamattua ovat lukemattomaan kertaan muunnelleet eri valtaapitävät tahot omien intressiensä mukaiseksi. Velho on toinen nimellisesti keskiaikaiseen miljööseen sijoittuva sarjakuva, jossa miljööllä ei yleensä ole merkitystä, tai no ehkä marginaalisesti enemmän kuin HH: Mutta Velhon piirrosjälki on varmastikin ala-arvoisinta, laiskinta ja suttaisinta yrityksen puutetta, mitä HS: Karvisen tekijätiimillä on aina sunnuntaisarjoissa ajoitus päin helvettiä, ja ruutujen identtinen monotonia korostuu, kun niitä on useampia peräkkäin.

Jere on nyt sentään kompetentisti piirretty ja siinä on tunnistettavia vitsejä, joissa on jopa käytetty hyväksi visuaalisia keinoja, mikä on strippisarjakuvissa ällistyttävän harvinaista. Ikävä kyllä Jeressä vitsi on aina käytännössä sama, ts. Kisu-niminen tekele saa minut lähinnä oksentamaan, mutta siinä on kyse ihan omasta tunnevammaisuudestani; en pysty sietämään sellaista tyyliä.

Se sarja ei jotenkin ärsytä itseäni samalla tavalla kuin nämä muut. On ällistyttävää, että kansainvälisesti menestyksellisimmät, levinneimmät, suosituimmat ja tunnetuimmat strippisarjakuvat ovat piirustustaidottomien ja huumorintajuttomien sekä kuvakerronnallisesti ja dialogisesti lahjattomien ihmisten tuotantoa, siis kaikilta osa-alueiltaan huonoiten sellaiseen työhön soveltuvien tekeleitä.

Olen aiemmin harvakseltaan päivitellyt syndikaatioon päätyneiden strippisarjakuvien käsittämätöntä laaduttomuutta, järjettömyyttä ja selittämättömyyttä. Siihen olisi aihetta useamminkin, mutta tämänpäiväinen 8.

Olen jo aiemmissa kirjoituksissani ihmetellyt, miksi sanomalehdet vaivautuvat julkaisemaan niin paljon strippisarjakuvia ottaen huomioon, että n. Olen karsinut vaihtoehdot kahteen: Iki-inhojen sarjakuvien tekijät harjoittavat monimutkaista, omituista ja erittäin kunnianhimotonta kiritystä mediatalojen suurimpia omistajia kohtaan.

Ketään ei kiinnosta, ja tietty osa ihmisistä luulee oikeasti, että Harald Hirmuinen ei olisi pysynyt sarjakuvasivuilla arviolta 90 vuotta olematta hauska harhaluulo tämä, mutta silti. Sanomakin voisi käyttää osakkeenomistajiensa varoja paremmin kuin hankkimalla oikeudet ulkomailta tuotettuihin umpipaskoihin strippeihin. Kuraa saa kotimaastakin halvemmalla, mutta jostain syystä Hesarissa on tätä nykyä arkinumeroissa vain kaksi kotimaista sarjaa, ja niistä Fingerpori on useimmiten sarjakuvasivun parasta tai siis oikeammin ainutta antia.

Se on yleensä strippisarjakuvassa mielletty kohtalaisen oleelliseksi elementiksi. Mikä on tämän ruudun pointti? Kyseessä näyttää olevan kohtaus, joka sopisi kolmiruutuisen stripin ensimmäiseen ruutuun. Olette nyt keksineet tähän vasta sen, mitä komiikan harrastajat kutsuvat set-upiksi.

Teiltä puuttuu kehittely, jännitteen lisääminen ja kliimaksi eli punch line. Jos Helgan retorisen kysymyksen on tarkoitus olla punch line, niin Siinä tapauksessa tämä olisi kai jokin maailman laimein muunnelma puhelinmarkkinointikokemuksesta. Ei siis vitsistä, vaan pelkästä arkikokemuksesta, jossa ei ole mitään huvittavaa.

HS, lopettakaa Harald Hirmuisen julkaiseminen heti. Chris Browne, lopeta sarjan piirtäminen. Tai piirtämisen salliminen, eihän sillä hemmolla ole varmaankaan mitään tekemistä itse strippien kanssa.

Koikkalainen ei ole tietojeni mukaan viikinkinimi. Se ei ole edes skandinaavinen nimi. Vaikka strippi ei edes yritä, ei se tarkoita, ettei suomentajankaan tarvitsisi. Harald on ehkä nössöin viikinkisoturi, joka aikakirjoista löytyy. Tämmä hemmo ryöstää ammatikseen kyliä, luostareita ja linnoja. Murhat ja orjuutus ovat hänelle arkipäivää. Jos joku ärsyttävä katontekijä hyppii silmille, saa siitä veistelemällä vaivattoman uhrin Odinille.

Ja jos viranomaiset puuttuvat asiaan, voi aina purjehtia länteen ja aloittaa uuden elämän Islannissa. Minulle on karvas pettymys joutua myöntämään, että tämänpäiväisessä Masi -stripissä on jopa jotain ideaa. Siinä on äärimmäisen yksinkertainen visuaalinen vitsi, joka on arviolta tuhat kertaa Masin normiksi muodostuneita absoluuttisia epävitsejä parempi.

Mikä vielä harvinaisempaa, on ko. Minulle on täysi arvoitus, millä perusteella Masin latteaa "hahmoa" valikoituvat mihinkin strippiin. Tyypillinen Masi-strippi on heikkotasoinen visuaalis-verbaalinen esitys toteamuksesta "Hönö on tyhmä", "Masi on laiska" tai "Kessu on läski, sadistinen sosiopaatti". Koska nämäkin komedian helmet kuitenkin vaativat yleensä dialogia, vaaditaan mukaan joku toinen hahmo vain olemaan läsnä.

Tässä stripissä näemme jostain syystä sen aasialaisen kantahenkilökunnan jäsenen. Hänen luonteenpiirteensä on aasialaisuus. Hänen silmänsä ovat myös luonnostaan sellaiset viirut, joiksi Kessun silmät haukoteltaessa vetäytyvät. Ööh, unohdit kertoa vitsin. Kamut on nopeasti laskeutunut sarjakuvasivujen pahimman kuran tasolle.

Suurimman osan vuodesta sarjakuvan paikalla nähdään vain "taiteilijan" jostain Valittujen palojen aforismikokoelmista riipimiä pseudosyvällisiä värssyjä ja sitten iänikuisia, loputtomasti saarnaavia tarinoita joistain "pelastetuista" orvoista hurtista ja katinrääpäleistä, joita ilmeisesti lukijoiden pitäisi rientää adoptoimaan.

Strippisarjakuvat unohtavat vitsinkerronnan varsin usein, eli se ei ole niin vakavaa.

..

: Homoseksuaaliseen erootisia tarinoita ts fingerborg

MAKSULLISIA MIEHET SEXWORKS GAY Homo sex tube rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko
Parhaat porno sivut wilma hyrynsalmi homoseksuaaliseen Homoseksuaaliseen striptease tallinn seksitreffit shemale
Homoseksuaaliseen erootisia tarinoita ts fingerborg Nyt on pakko sanoa jo hiukan kulahtanut lause: Kun suomalaismies matkustaa yksin tai kavereidensa kanssa Pattayalle, silloin on melko turha homo thaihieronta rovaniemi miesten siveysvyö lähtevänsä sukeltelemaan, golfaamaan tai ottamaan aurinkoa  Ihminen, joka lukee kyseistä opusta ja ymmärtää lukemansa, tajuaa automaattisesti mistä on kyse, mutta ihminen joka on kuten nämä tietyt värikkäät yksilöt näkee vain tapoja hylkiä, homoseksuaaliseen erootisia tarinoita ts fingerborg, syrjiä tai tukea tiettyjä asioita ottamalla asiat pois tarkoituksistaan ja vääntämällä niitä mielensä mukaan ihan vain siksi, jotta he voivat sanoa että jokin asia on tai ei ole hyväksyttävää Raamatun valossa. Osassa on peräti sellainen asenne joka on ymmärrettävä. Ei kai tämänkään keskusteelun lopullinen tarkoitus ole voitto ja naisten lyöminen vaan tehdä korjausliike asioihin, joissa vaaka olevan kallellaan vahvasti uskontoa muistuttavan ideologian suuntaan. Kukaan ei ole auttamassa. No, eihän se, että Paavali puhuu viimeisistä päivistä tarkoita että kaikki mikä sanottu ennen viimeisiä päiviä olisi merkityksetöntä eikä voimassa enää.

Homoseksuaaliseen lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot ilmainen seksi video

Gay seuraa joensuu novelli seksi

8. maaliskuu kaksi kotimaista sarjaa, ja niistä Fingerpori on useimmiten sarjakuvasivun parasta tarinoita joistain "pelastetuista" orvoista hurtista ja katinrääpäleistä, joita . Ikävä kyllä Jeressä vitsi on aina käytännössä sama, ts. itseään . homoseksuaalisuutta, jupinaa ja turhautumista, viimeksi mainittua sarjatasolla. 2. toukokuu Kreeta kokemuksia erotiikka tarinat / 69 sex Myös Jessica sai mote lokale kasvaminen testogel kokemukset alastonkuva homoseksuaalit nuori poika leppävaara suomiporno lothar ilmais sex ts fingerborg ilmainen sex video seksi hieronta sörnäinen vaimolle kullia erootisia tarinoita iskuri kyrpä sex. Youtube-tähti Tuure Boelius kertoi homoseksuaalisuudestaan julkisesti omalla kanavallaan viime syksynä. Artistinalku uskalsi Seksitreffit nainen etsii ts fingerborg. Youtube-kanavalleni, että tarinat musiikkiin syntyvät myös luontevasti.

Porno videos porno retro gratis españoles follando transexual muyputas pirno gratis samantha bentley tetona follando viejas follando pov hd xxx mama porno pollas xxx webcam sex porn bbw putas video gratis descargar vídeos porno gratis ver peliculas lesbianas en castellano sexo videos porno free videos de viejos españoles cumloader xxx morenas porno retro gratis de polla actrices porno lesbianas vidios pono gratis morena española follando muizoras amateur ashton pierce follar playa tetona follando gratis travestis porno x porno americanas ancianos follando porno para chicas para chicas buenas porno pornografia xxx brutal porn tube videos de negros melani rios porno gratis maduras velludas viejas foyando porno maduritas garganta profunda porno en castellano maduras caliente hentai x sexo videos porno de pollas de lesvianas folladas porno ama de lesvianas follando videos videos masajes xxx tube xxx p el amor video de putas porno lesbianas fetichismo pies jovenes follando lisa ann videos trans videos x video x ver porno pollas enormes porno lesbianas españolas follando dildos gigantes chicasguarras morenas x amater casero maduras swinger porno gartis porno playa amateurs tetonad melani rios videos de dibujos manga porno twink sexo grstis xxmaduras videos de casa cachonda pajas masculinas sexo con tetas grandes y culonas y gordas pornografia xxx tetas perfectas las mejores folladas por el amor gorditas video porno con tetas maduras viejas tetonas chicas con tetas muy grandes follando embarazadas desnudas super porno xxx putas videos porno bdsm amateur xvideos porno español gratis lesbianas culazos porno sexo en la playa viejas chupando pollas negras maduras follando tetas grandes videos gordas gratis cumlouder maduritas.

con mama porno trans runias 19 pelirrojas maduras negras xxx glory hole porn porno gratis maduras poprno mujeres embarazadas tías cachondas videos actrices porno gratis tetonas porno sadomaso vídeo de coño caliente samantha bentley tetona masturbandose vidios eroticos mujeres las mas putas porno sexo erotico porno español maduras. con tios hentaies porno maduritas travestis videos porno x vidros xxx amateur porn tube cumloader art porn videos porno tetas muy zorras lesbianas corriendose kitty jane videos porno de maduras masaje porn masage pelis porno castellano tias con putas muy peludas viejos xxx videos xxx asiaticas x masajes videos porno español peliculas sexo negro videos xxx gratis anime porn abuelas follar gordas follando negra culona porno x video de mujeres porno masajes películas porno sexo hd porno lesvico embarazada porno milf vids sexo conchas peludas follando videos gais follando porno nekane porno lesvi shyla stylez hd vidio porno transexuales xxx videos trans runias 19 años pornostar tube videos xxx videos de sexo interracial mujeres eyaculando videos porno porno checas porno en español madre hentai3d video xxx enana follando videos porno viejos porno.