Naiset seksi homoseksuaaliseen seksiä takaapäin

naiset seksi homoseksuaaliseen seksiä takaapäin

Haluisin kuulla kokemuksia maksullisista seksipalveluista! En siis mistään yksittäiseltä henkilöltä ostetusta tunnin panosta vaan ihan ammattilaisilta. Aistien talo kiinnostaa, mutta haluaisin tietää muita vastaavia paikkoja. En oo luultavasti vaan osannut googlata oikeilla sanoilla et olisin löytänyt. Onko kokemuksia paikoista johon voi mennä kokeilemaan omia rajojaan? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Hei Olen vastikään "tullut kaapista" alistamista kaipaavana naisena. Kerroin asiasta rakkaalleni, ja hän otti tiedon vastaan ihan hyvin, ja koki ajatuksen kiihottavana. Olen melko kokenut seksin saralla, mutta vasta nyt uskallan vähitellen puhua omista haluistani ja haaveistani.

Ongelma on se, että minulla ei ole ystävää, jonka kanssa uskaltaisin puhua näitä juttuja. Kaipaisin kovin muiden itsenäisten, vahvojen ja silti seksielämässä alistuvien naisten tarinoita ja tuntoja.

Kaipaan varmuutta ja ehkä hassusti "oikeutusta" sille, että tahdon näinä tasa-arvon hetkinä olla heikko nainen. Tiedän, että nämä asiat ovat toki minun ja rakkaani välisiä, mutta oloani helpottaisi kummasti, jos joku muukin tunnustaisi haaveilevansa rajuista otteista ja alistumisesta.

En ole niinkään kiinnostunut leluista ja ruoskimisista, vaan tukisteluista, voiman käytöstä ja verbaalisesta nöyryytyksestä. Naisen ääntely seksin aikana Olen siis itse nainen, jolla on näin 4kympin paremmalla puolella löytynyt ihan uusi vaihde seksielämässä. Onko tää mahdollista Oon 13v poika ja onko pojan mahollista saada orgasmia perseen kautta ilman että koskee penikseen.

Aistien talo kokemuksia Terve! Siinä loppupäässä viisas nainen kertoo alistumisen taidosta. Sillä ei ole mitään tekemistä alistetuksi joutumisen ja nöyryytyksen kanssa. Viisas mies ymmärtää asian ja osaa suhtautua siihen kunnioittavasti.

Ja vielä tarkennuksena, suhteemme mieheni kanssa on hyvin rakastava, kunnioittava ja kaikin puolin täydellinen. Hän ei koskaan kohtelisi minua nöyryyttäen tai loukkaavasti ns. Kyseessä on enemmänkin hetkittäiset seksifantasiat, joiden toteuttamisesta on kyse: Minäkin olen vasta "tullut ulos kaapista" alistamista kaipaavana naisena. Olen vasta viime aikoina tajunnut tietoisesti, että todella haluan alistamista.

Haluan piiskaa, tukistusta, nurkkaan häpeämään, kuulustelua ja onpa mielessäni käynyt sellainenkin fantasia, että mies syöttäisi minulle väkisin jotain, vaikka ihan tavallista ruokaa, jota en olisi suostunut syömään.

Myös alistuva suihinotto kuuluu fantasioihini. En tosin ole mitään näistä kokenut oikeasti. Minulla ei ole seurustelukumppania tai aviomiestä. Minullakaan ei ole ketään, jolle olisin voinut puhua asiasta, paitsi tänne Suomi Olen ollut kovasti hämilläni fantasioistani ja halustani tulla alistetuksi.

Olen kiltti ihminen, en mikään tyhmä, olen itsenäinen ja persoonaltani pohjimmiltaan mielestäni nimenomaan poikkeuksellisen vahva. Kirjoitat kaipaavasi varmuutta ja "oikeutusta" sille, että tahdot olla heikko nainen. Ehkä vastaus löytyy siitä, että miettii psykologisia syitä sille, miksi haluaa kokea alistusta. Mahdollisia syitä ovat esim. Se voi olla todella rentouttavaa. Yksi syy voi olla turvallisuudentunteen kaipuu, onhan alistuneena jonkin suuremman ja vahvemman vallassa.

Alistumisleikeissä voi myös käsitellä omia vaikeita tunteita, esim. Muitakin syyvaihtoehtoja varmaan löytyy. Jokaisella alistusta haluavalla ne löytyy varmastkin omasta persoonasta ja taustasta. Ja että saa kokea olevansa Nainen ja että se toinen on Mies. On ikään kuin roolit korostettuina - tuntuu sitten enemmän Kiitos toiselle subnupulle vastauksesta!

Todella paljon samoja ajatuksia ollut minullakin, varsinkin ajatus siitä miten voi hetkeksi antaa vallan ja päätöksenteon toiselle, olla niin ettei kukaan odota minulta voimaa: Eräs asia minua on epäilyttänyt ja jännittänyt, nimittäin se jos reagoinkin epäodotetulla tavalla itse seksin aikana. Mitä jos säikähdän, alan itkemään tai muuten tlanne onkin ahdistava? Näin ajatellen se ei siltä tunnu, mutta mistä sitä tietää! En todellakaan halua, että tämä asia tekisi rakkaani olon huonoksi tai mielen pahaksi, tai muuten sekoittaisi pakkaa.

Kiitos myös linkistä, lueskelen varmasti keskustelun läpi! Täällä olisi yksi mies, joka fantasioi juuri kaltaisestasi naisesta. En ole tullut varsinaisesti kaapista, mutta vielä sekin päivä koittaa.. Olen kaltaisenne vahvuudessa ja itsenäisyydessä, hyvin koulutettu ja henkisesti vahva nainen. Miehiä on ollut vuosien varrella useita ja nyt takana pitkä parisuhde. Ajattelen edellleen kaiholla poikaystävää no: Irroitettuaan, sanoi noin käyvän joka kerta, jos soitan vielä suutani.

Lopuksi kiepsautti minut mahalleni ja otti takaapäin. Suhde päättyi nuoruuteen ja levottomuuteen, mutta kohtaaamme joskus liike-elämän pyörteissä. Välillämme kipinöi edelleen, mutta se saa jäädä sille asteelle.

Ei uskalla leikkiä tulella.. Taitaa olla aika yleistä tämä kiinnostus alistumiseen, että mies on se joka määrää tahdin ja pitää omana "seksiorjanaan".. Näin minäkin olen käsittänyt, että tämä on aika yleinen fantasia naisten keskuudessa.

Silti se tuntuu jotenkin olevan tabu ja hävettävä asia. Kerran naisporukassa joku asiasta mainitsi ei puhunut itsestään , ja aika moni esitti kannakseen "tommonen on sairasta, toi on ku raiskattas, miten kukaan nainen voi haluta semmosta".

Sen jälkeen päätin olla puhumatta asiasta muiden naisten kuullen. En kyllä yleisesti ottaenkaan koskaan puhu seksielämästäni, se on minun ja mieheni välinen asia. Nyt kuitenkin tunnen suurta tarvetta puhua juuri aiheen psykologisesta ja henkisestä puolesta, ei niinkään itse aktista.

On kiva kuulla, että löytyy muitakin fiksun oloisia, terveitä naisia, joilla tämmöisiä ajatuksia on. Toivottavasti löydätte rinnallenne ihmisen johon luottaa niin kovasti että pääsette toteuttamaan itseänne: Me suomalaisetko mielikuvituksettomia mörököllejä?

Ei siltä näytä ainakaan, kun katsotaan, miten vastaajat kuvailevat seksiasentojen suosikkejaan Suuressa suomalaisessa seksikyselyssä Toki ykkössuosikkeina on muun muassa perinteikästä lähetyssaarnaajaa, takaapäin-asentoa ja muita klassikoita. Mutta kun vastaajat pääsevät kertomaan omin sanoin lempiasennoistaan, päästään myös vähän mielikuvituksekkaampaan osastoon. Parhaista seksiasennoista kirjoitetaan esimerkiksi seuraavalla tavalla.

Nainen on selällään ja mies kontallaan naisen päällä. Nainen nostaa jalkansa ylös miehen olkapäille. Kun suhde toimii, on mukavaa harrastaa seksiä milloin mitenkin kumpainenkin haluaa. Suuressa suomalaisessa seksikyselyssä seksikäsityksistään ja -elämästään kertoi 3 vastaajaa. Kyselyn toteutti Terve Media Oy kesällä Terve.

Nämä seksiasennot saavat naisen villiksi. Lue lisää juttuja seksikyselyn tuloksista täältä.

En oo luultavasti vaan osannut googlata oikeilla sanoilla et olisin löytänyt. Onko kokemuksia paikoista johon voi mennä kokeilemaan omia rajojaan? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Hei Olen vastikään "tullut kaapista" alistamista kaipaavana naisena. Kerroin asiasta rakkaalleni, ja hän otti tiedon vastaan ihan hyvin, ja koki ajatuksen kiihottavana.

Olen melko kokenut seksin saralla, mutta vasta nyt uskallan vähitellen puhua omista haluistani ja haaveistani. Ongelma on se, että minulla ei ole ystävää, jonka kanssa uskaltaisin puhua näitä juttuja. Kaipaisin kovin muiden itsenäisten, vahvojen ja silti seksielämässä alistuvien naisten tarinoita ja tuntoja.

Kaipaan varmuutta ja ehkä hassusti "oikeutusta" sille, että tahdon näinä tasa-arvon hetkinä olla heikko nainen. Tiedän, että nämä asiat ovat toki minun ja rakkaani välisiä, mutta oloani helpottaisi kummasti, jos joku muukin tunnustaisi haaveilevansa rajuista otteista ja alistumisesta. En ole niinkään kiinnostunut leluista ja ruoskimisista, vaan tukisteluista, voiman käytöstä ja verbaalisesta nöyryytyksestä. Naisen ääntely seksin aikana Olen siis itse nainen, jolla on näin 4kympin paremmalla puolella löytynyt ihan uusi vaihde seksielämässä.

Onko tää mahdollista Oon 13v poika ja onko pojan mahollista saada orgasmia perseen kautta ilman että koskee penikseen.

Aistien talo kokemuksia Terve! Siinä loppupäässä viisas nainen kertoo alistumisen taidosta. Sillä ei ole mitään tekemistä alistetuksi joutumisen ja nöyryytyksen kanssa. Viisas mies ymmärtää asian ja osaa suhtautua siihen kunnioittavasti. Ja vielä tarkennuksena, suhteemme mieheni kanssa on hyvin rakastava, kunnioittava ja kaikin puolin täydellinen. Hän ei koskaan kohtelisi minua nöyryyttäen tai loukkaavasti ns.

Kyseessä on enemmänkin hetkittäiset seksifantasiat, joiden toteuttamisesta on kyse: Minäkin olen vasta "tullut ulos kaapista" alistamista kaipaavana naisena. Olen vasta viime aikoina tajunnut tietoisesti, että todella haluan alistamista.

Haluan piiskaa, tukistusta, nurkkaan häpeämään, kuulustelua ja onpa mielessäni käynyt sellainenkin fantasia, että mies syöttäisi minulle väkisin jotain, vaikka ihan tavallista ruokaa, jota en olisi suostunut syömään.

Myös alistuva suihinotto kuuluu fantasioihini. En tosin ole mitään näistä kokenut oikeasti. Minulla ei ole seurustelukumppania tai aviomiestä. Minullakaan ei ole ketään, jolle olisin voinut puhua asiasta, paitsi tänne Suomi Olen ollut kovasti hämilläni fantasioistani ja halustani tulla alistetuksi.

Olen kiltti ihminen, en mikään tyhmä, olen itsenäinen ja persoonaltani pohjimmiltaan mielestäni nimenomaan poikkeuksellisen vahva. Kirjoitat kaipaavasi varmuutta ja "oikeutusta" sille, että tahdot olla heikko nainen. Ehkä vastaus löytyy siitä, että miettii psykologisia syitä sille, miksi haluaa kokea alistusta. Mahdollisia syitä ovat esim. Se voi olla todella rentouttavaa.

Yksi syy voi olla turvallisuudentunteen kaipuu, onhan alistuneena jonkin suuremman ja vahvemman vallassa. Alistumisleikeissä voi myös käsitellä omia vaikeita tunteita, esim. Muitakin syyvaihtoehtoja varmaan löytyy. Jokaisella alistusta haluavalla ne löytyy varmastkin omasta persoonasta ja taustasta. Ja että saa kokea olevansa Nainen ja että se toinen on Mies. On ikään kuin roolit korostettuina - tuntuu sitten enemmän Kiitos toiselle subnupulle vastauksesta!

Todella paljon samoja ajatuksia ollut minullakin, varsinkin ajatus siitä miten voi hetkeksi antaa vallan ja päätöksenteon toiselle, olla niin ettei kukaan odota minulta voimaa: Eräs asia minua on epäilyttänyt ja jännittänyt, nimittäin se jos reagoinkin epäodotetulla tavalla itse seksin aikana. Mitä jos säikähdän, alan itkemään tai muuten tlanne onkin ahdistava?

Näin ajatellen se ei siltä tunnu, mutta mistä sitä tietää! En todellakaan halua, että tämä asia tekisi rakkaani olon huonoksi tai mielen pahaksi, tai muuten sekoittaisi pakkaa. Kiitos myös linkistä, lueskelen varmasti keskustelun läpi! Täällä olisi yksi mies, joka fantasioi juuri kaltaisestasi naisesta.

En ole tullut varsinaisesti kaapista, mutta vielä sekin päivä koittaa.. Olen kaltaisenne vahvuudessa ja itsenäisyydessä, hyvin koulutettu ja henkisesti vahva nainen. Miehiä on ollut vuosien varrella useita ja nyt takana pitkä parisuhde. Ajattelen edellleen kaiholla poikaystävää no: Irroitettuaan, sanoi noin käyvän joka kerta, jos soitan vielä suutani. Lopuksi kiepsautti minut mahalleni ja otti takaapäin. Suhde päättyi nuoruuteen ja levottomuuteen, mutta kohtaaamme joskus liike-elämän pyörteissä.

Välillämme kipinöi edelleen, mutta se saa jäädä sille asteelle. Ei uskalla leikkiä tulella.. Taitaa olla aika yleistä tämä kiinnostus alistumiseen, että mies on se joka määrää tahdin ja pitää omana "seksiorjanaan".. Näin minäkin olen käsittänyt, että tämä on aika yleinen fantasia naisten keskuudessa. Silti se tuntuu jotenkin olevan tabu ja hävettävä asia. Kerran naisporukassa joku asiasta mainitsi ei puhunut itsestään , ja aika moni esitti kannakseen "tommonen on sairasta, toi on ku raiskattas, miten kukaan nainen voi haluta semmosta".

Sen jälkeen päätin olla puhumatta asiasta muiden naisten kuullen. En kyllä yleisesti ottaenkaan koskaan puhu seksielämästäni, se on minun ja mieheni välinen asia. Nyt kuitenkin tunnen suurta tarvetta puhua juuri aiheen psykologisesta ja henkisestä puolesta, ei niinkään itse aktista. On kiva kuulla, että löytyy muitakin fiksun oloisia, terveitä naisia, joilla tämmöisiä ajatuksia on.

Toivottavasti löydätte rinnallenne ihmisen johon luottaa niin kovasti että pääsette toteuttamaan itseänne: Mielettämän hienosti osaat kertoa ja kuvata sitä tunneskaalaa, joka siinä puörii Mä olen näet mies, joka on vielä "kaapissa" tämän asian kanssa. Olisi tosi upeata löytää sellainen nainen, jonka kanssa kokea ja tuntea jotain tuollaista. Kauneus ja terveys Voi Hyvin Terve.

Top 4 — parhaat seksiasennot Mutta kun vastaajat pääsevät kertomaan omin sanoin lempiasennoistaan, päästään myös vähän mielikuvituksekkaampaan osastoon. Eri versioita perinteisistä asennoista -Alasin. Nainen alla, jalat nostettuna miehen harteille.

Suuseksi ja pöytäseksi kiihottavat -Pystypora. Moni nauttii ratsastuksesta -Sylissä ratsastus. Vaihtelunhalua ja jaderistejä -Riippuu tilanteesta. Pääasia, ettei seksi ole yksitoikkoista pakkopullaa. Lesboseksiä -Lesboseksissä tätä ei voi määritellä.

Sammakoita ja hämähäkkejä -Perhosasento -Sammakko -Hämähäkki -Koira -Delfiini Ja vielä hiukan akrobatiaa -Mitä akrobaattisempi, sitä jännittävämpää seksi on.

Suuri suomalainen seksikysely Lue myös: Nämä seksiasennot saavat naisen villiksi Lue lisää juttuja seksikyselyn tuloksista täältä.

: Naiset seksi homoseksuaaliseen seksiä takaapäin

Karvainen vittu sarita savikko porno homo 92
Call pojat helsinki hymy lehti alastonkuvat homo 478
Naiset seksi homoseksuaaliseen seksiä takaapäin 287
WEBCAMPORN KALUA TARJOLLA HOMO Olen kaltaisenne vahvuudessa ja itsenäisyydessä, hyvin koulutettu ja henkisesti vahva nainen. Silti se tuntuu jotenkin olevan tabu ja hävettävä asia. Kovin moni nainen ei ehkä uskalla ajatella tai myöntää tämmöisiä fantasioita, mutta ehkä varovaisella vihjailulla ja pehmeällä alulla nainen kuin nainen uskaltautuu heittäytyä miehensä armoille: Naisen ääntely seksin aikana Olen siis itse nainen, jolla on näin 4kympin paremmalla puolella löytynyt ihan uusi vaihde seksielämässä. Tiedän, että nämä asiat ovat toki minun ja rakkaani välisiä, mutta oloani helpottaisi kummasti, jos joku muukin tunnustaisi haaveilevansa rajuista otteista ja alistumisesta. Suuseksi ja pöytäseksi kiihottavat -Pystypora. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.
GAY MEIS KUVAKASA SEKSI NAISET

Naiset seksi homoseksuaaliseen seksiä takaapäin

Naiset seksi homoseksuaaliseen seksiä takaapäin

Tetonas tias gordas super xxx video de trabestis pajinas porno anal gratis follando penetracion vaginal mujeres videos cumloader español de maduras porns porno gratis lesvianas videos potno porno. cumlouder videos pollas de casa cachonda art porn porno gratis porno francesas se avecina xxx follando video porno con asiaticas follando como follar en tangas viejosfollando maduras porno espanol video gratis peliculas porno español gratuito amateur porn videos masaje porno tranxesual videos porno asiatica casting pornos travestis cordoba julia de polla videos porno gratis chochos eyaculando videos hd videos de trios amateur enanos porno gratis videos de folladas caseras pollas culonas follando videos porno italianas transexual porno anal cunnilingus videos porno cocina pornotube hd tias buenas xxx sexo gratis sexo con madres pajas gratis de parejas videos demaduras lenceria porno bdsm videos viejas gordas mujeres corriendose follando en la playa paginas porno latinas chicos desnudos porno porno lesbicas videos videos porno intercambio de maduras peludas videos sexis desnudas videos de actrices porno de sexo anal porno asiatico porn porno gordas sexo gratis x maduras xxx natalia z mamadas porno xxx lesvianas gratis estrellas porno español hd porno ver vidio videos cuarentonas cachondas abuelas folladas xxx webcam sex free videos de maduras tias buenas xxx maduritas.

con la calle webcam sexo video de abuelas melani rios zorras maduras guarrillas follando xxx viejos porno. con rubias tetudas maduras super pollas x-art videos mamadas rubias follando peliculas porno sexo con porno gratis castellano erotico hentai video videos de putas gordas quiero ver video anal gratis porn videos ponor gratis videos xxx tetas naturales videos maduras super grandes videos porno libre dando por el mejor video videos hd gratis en castellano videos de folladas anal hd video paginas porno videos de maduras maduras sexo con putas x video porno lesbicas video tetas muy putas follada lesvianas amater videos pornos ver porno gratis ancianas porno peludos hd follando parejas haciendo el coño quiero ver videos maduritas pornstars tube conexion samanta porno despedida de abuelas peludas tetas muy maduras con xxx porno porno gratis pornoxx mujeres maduras follando latinas follando cumloader españa ancianas lesbianas cuarentonas tetonas folladas de maduras jinx maze ver porno suave videos gratis nacho vidal gonzo porno tranxesual videos amateur cumloude gordasputas buenas desnudas porno joven follada romantica chicas tetonas muy peludos desnudos porno gratis corridas porno castings porno real videos viejos gordita follada enseñando el fontanero hd porn porno chicas espiadas secretarias milf porn sexo transexuales xxx mujeres calientes cunnilingus videos videos porno videos pornno casting xxx muyzorrras jovenes follando en español porno para descargar videos de viejos videos porno maduros videos porno romanticos sun porn milf follando vidios de mujeres maduras follamdo sexo duro videos de sexo coño brutal tetas porno pollas enormes tetas super tetonas maduras.

con maduras sexo videos rubias tetonas y tetonas gorditas folladoras videos pornos gratis videos españoles porno gratis xxx gratis videos porno gratis de masajes porno tetona peliculas porno masturbaciones vídeos porno de gorditas porno español peliculas porno maduritas porotube porrno gratis culos xxx trans porno con monjas ama de maduras gratis videos trabestis porno para mujeres maduras x video de lesvianas xxx trans runias 19 ver videos pormo porotube follando descargar videos porno española follando con embarazadas lesbianas videos pornos gratis pelicula porno masajes video de travestis xxx maduras x videos porno putas videos dunia montenegro tiffany star porno videos lesvianas sexo duro videos maduras haciendo el amor milf madre hija videos porno sexi porno de sexo porno español alexis texas video porno trios amateur gordas xxx gratis bidios porno gratis masturbacion dibujos manga hentay porn tube mature porn videos sexo con rubias porno zorras peliculas porno intercambio de lesvianas gratis porno trio bisex videos de dibujos manga hentay en castellano erotico video pelos en castellano gratis actrices porno masturbaciones masculinas como follar con mujeres en espanol transexual porno tetas porn free hd sexo massage porno xxx amateur videos de maduras nacho vidal anal hd rubias 19 ver videos porno brutal anal porngratis vidios porno rubias tetonas porno se la playa sexo hardcore porno.