Naiset seksi ruskea vuoto raskaus homo

naiset seksi ruskea vuoto raskaus homo

Äskettäin kun koulussa oli asiaa seksitaudeista huolehduin siitä, että onko minulla jokin tauti. Olen kohta 18 vuotias naisen alku. Olemme ollet yhdessä kihlattuni kanssa kolme vuotta. Parisuhde ja mies ovat olleet elämäni parhaat asiat, mutta meitä, kalvaa asia nimeltä seksi.

Aloitin päälle kuukausi sitten yaz nimiset e-pillerit ja kuukausi vuoto ei ole loppunut. Koko ensimmäisen laatan söin oikein ja vuotoa vain tuli.

Kun tuli ne neljän päivän vuotopäivät vuotoa Hei, Olemme poikaystäväni kanssa miettineet yhdyntää ja sitä että jos minä hankin pillerit nii pitääkö hänen ostaa kondomeja vai onko riittävää vain jos alan käyttämään pillereitä. Hei Onko tavallista että peniksen alapuolella oleva paisuvainen ja terska eivät ole yhtä kovia erektiossa kuin muu penis.

Olen alkanut epäillä että minulla on laskimovuoto koska jos erektiossa Olin ollut yhdynnässä noin päivää sitten ilman kondoomia mutta e pillerit minulla on ja en ole unohtanut niitä ottaa ja otan pillerin aina kun herään joten otto heittää about 3h välillä Käytyän itsetyydytykseen ilmapalloa ja minulla on kalsarit jalassa,onko siittä haittaa?

Olen 14v ja minun peniksen pituus on cm onko se normaali koko jäykkänä? Minulla on jo useampana kertana tullut oksennus pillereiden käytön aikana kun olen ollut juomassa. En ole montaa edes juonut ehkä n. Ja silloin kun on taukoviikko Onko alkoholilla vaikutusta ehkäisykapselin tehoon?

Entäs muiden ehkäisy valmisteisen tehoon? Tätä on moni ystävänikin miettinyt. Mielen päällä pyörii kaksi kysymystä. Mistähän voisi johtua seksin jälkeinen kipu klitoriksessa? Kipu tulee, kun poikaystävä tyydyttää käsin klitoriksen päältä. Olen kohta 15v poika, Onko normaalia että peniksen pää punoittaa virtsa-aukon kohdalta? Se on punoittanut niin pitkään kuin itse muista. Ja onko normaalia että virtsatessa esinahan ja Harrastettin tyttöystävän kanssa ekaa kertaa seksiä, kondomin kanssa ja meillä oli tavallaan kaksoisehkäisy käytössä, koska tyttöystäväni oli jo aloittanut e-pillereiden käytön.

Hei, Olen vuotias tyttö. Minulla on aikaajoin huuliherpes huulessani. Viime viikolla harrastimme poikaystäväni kanssa seksiä ja minulla oli huuliherpes Olen vuotias tyttö ja aloitin syömään yaz-pillereitä hieman yli kolme viikkoa sitten. Aloitin pillerit ensimmäisenä kuukautisten vuotopäivänä, kuten oli ohjeistettu. Olen kohta 15 v. Kuukautiseni ovat olleet epä normaalit viimeisen 4 kuukauden aikana. Kuukautisten alkaessa vuoto on hyvin niukkaa, eikä suojia välttämättä edes tarvitse, tätä Voiko raskaus alkaa jos siemennestettä on käsissä, mutta käden pesee saippualla ja tämän jälkeen se vasta osuu emättimeen.

Eli käsienpesu tappaa välittömästi siittiöt? Minulla olisi pari kysymystä jotka ovat hieman mietityttäneet minua jonkin aikaa Eli oon 15 vuotias ja mulla on omasta mielestä liian isot häpyhuulet ainakin 4cm ja näyttää mielestäni tosi rumilta ja noloilta.

Myös hankaa joidenkin housujen kanssa ja en voi käyttää kaiken Olen kohta 15 vuotias poika. Milloin penikseni mahtaa alkaa kasvaa? Karvotusta on jo kainaloissa ja peniksen ympärillä. Penikseni on levossa 7cm ja erektiossa 12cm. Olen cm pitkä niin Söin 3pilleriä, mutta sen jälkeen en enää voinut syödä, tuli kamalat pääkivut ja huono Itsetyydytän kertaa viikossa, onko se normaalia?

En käytä kondoomia koska pidän kalsarit jalassa ja käytän ilmapalloa. Hei olen 12 vuotias poika. Onko tän ikäiselle runkkaaminen normaalia? Voiko tän ikäiseltä tulla spermaa?

Haaveileeko yleensä tän ikäiset seksistä? Tiedän, että minun täytyy odottaa 16 vuotiaaksi, että voisin mennä asiasta lääkäriin.

Ongelma on kuitenkin se, että Moi Olen vuotias miehen alku, minulla on nyt noin viikon vähän kutinut ja kirvellyt peniksen päätä varsinkin jos vaikka alusvaatteet koskee päähän niin kirvelee.

Tämä alkoi kun itsetyydytin Hei minulla on toisella puolella vaginaani jokin patti, tuntuu jänteeltä kun koskee. Patti on kivuton mutta isontunut jonkin verran. Olen ollut suojaamattomassa yhdynnässä, voisiko olla kyse Syön Diza nimisiä e-pillereitä.

Olen ennen niitä syönyt n. Vuoden Stefaminelle nimisiä pillereitä ovat samanlaisia keskenään. Ennen minulla on ollu normaali tyhjennusvuoto, kestänyt 4päivää ja Käytän yaz pillereitä kyseessä oli uusi laatta tyhjennysvuodon jälkeen ja Oon 13 vuotias tyttö ja mulle ostettiin uus uimapuku ja nyt hiihtolomalla ollaan menos matkoille.

Mulla on sellainen ongelma et inhoan et jos nännit näkyy ja niistä uikkareista näkyy Hei, olen pohtinut miksei yhdyntä onnistu. En ole neitsyt, mutta nykyisen kumppanin penis ei mene sisääni. Muiden kanssa se on onnistunut mutta nykyisen kanssa ei. Mitä syitä siihen voi olla? Hei, haluaisin kysyä seuraavia asioita. Mistä johtuu se, että yhdynnässä pojan penis "luisuu" emättimen ulkopuolelle eikä pysy sisällä? Olen hieman huolissani, etten ole koskaan saanut Harrastimme poikaystäväni kanssa seksiä ilman kondomia, mutta syön itse Zoely-pillereitä.

Olen syönyt niitä noin 9 kk. Yhdyntä tapahtui, kun olin olin ottanut kaikki neljä keltaista Vaihdoin e-pilleri merkkiä, ja nykyinen on stefaminelle. Kuukautiseni ovat muutaman päivän myöhässä ja olen ollut edeltävän kuukauden aikana yhdynnässä ilman kondomia. Osaatko sanoa voiko 17 vuotias poika kasvaa vielä pituutta? Syntymäpäiväni oli siis juuri äsken pituutta minulla on nyt , isäni on ja äiti Murrosikäni alkoi todella myöhään Olen jo muutaman päivän kärsinyt kivuista vasemmassa kiveksessäni.

Kipu tuntuu vasemmassa kiveksessa sekä alavatsassa vasemmalla puolella. Kipu on tuikkivaa joka ilmenee esimerkiksi Minulla on emättimessä klitoriksen alueella kipeitä valkoisia patteja. Ne eivät kutise, mutta niihin sattuu jos niihin koskee.

En ole harrastanut suojaamatonta seksiä, joten en uskoisi että Kyselisin sellaista, että minulle määrättiin minipillerit.. Aluksi vuoto oli ruskean tahmeaa, mutta muuttui Olen vuotias tyttö ja käytän ehkäisypillereitä.

En ole harrastanut seksiä, mutta muuten olen ollut todella läheisessä kontaktissa poikaystäväni kanssa, itse kokonaan alastomana, mutta Moro, Olen 15 vuotias poika ja en tiedä miten peniksen paksuus kuuluisi oikea oppisesti mitata? Ja toinen kysymys miksi penikseni näyttää peilistä katsoen paljon suuremmalta? Moi oon 15 vuotias tyttö ja mun ongelmana on liian pienet tissit omaan kroppaani nähden.

Eli mun toinen tissi on varmaa joku AA kuppi ja toinen on sit A kuppi ni mitä pitäis tehä ku ne on liian Hei Voiko ihastua tai rakastua miespuoliseen ihmiseen joka on läheinen? En ole uskaltanut kertoa tunteistani hänelle kun pelkään että hän joko nauraa tai nolostun itse. Olen syönyt e epillereitä 3 laattaa neljäs melkein loppu. Olen 17vuotias tyttö ja minulla on huoli siitä että olisin raskaana, vaikka luulen että en ole. Harrastamme poikaystäväni kanssa seksiä säännöllisesti ja minulla on ollut e-pillerit kohta Olen vuotias tyttö ja saan yhdynnässä orgasmeja helposti ainoa asia on se, etten tunne niitä enkä huomaa edes ennenkuin kumppanini sanoo asiasta tai jotenkin muuten.

En ole koskaan onnistunut Olen kärsinyt syksystä asti alapään kutinasta, ja tuntuu ettei se vieläkään lopu. Se ei kutise koko aikaa, vaan aina välillä. En tarkoita karvoituksen kohdassa olevaa ihoa, vaan emättimen Olen 15 vuotias ja olen syönyt nyt yaz merkkisiä pillereitä noin kk.

Jätin joskus joulukuussa lumetabletit syömättä koska halusin siirtää kuukautisia. Nyt minulla on ollut noin 4pv outoa Yleensä olen ottanut pillerin aina aamu 8, mutta joulukuussa oli koulusta vapaata ja tietenkin sitten meni unirytmi sekaisin ja pillerin otto aikakin muuttui Syön joitakin reseptilääkkeitä ja haluasin varmuuden vuoksi laastarin tai pillerit kondomin lisäksi. Kaikkeen tarvitaan resepti ja äitini säilyttää Kela-korttiani.

Hän ei hyväksyisi sitä että Eli Tahtoisin kysyä, kuinka suuri todennäköisyys on raskauteen kun kadotin ensin pillerin numero 14 ja otin perään korvaavana seuraavan eli Mieltäni askarruttaa, kun edellisen e-pilleri laattani ensimmäinen pilleri putosi viemäriin. Otin tilalle toisesta levystä ensimmäisen pillerin.

Kuitenkin kun toinen liuska alkoi siitä Eli oon vuotias tyttö. Huomattiin poikaystävän kanssa seksin jälkeen, että kondomi oli mennyt rikki. Marssin siitä sitten apteekkiin ja jälkiehkäisypillerin otin n. Hei, haluaisin harrastaa suuseksiä tyttöystäväni kanssa. Olemme olleet aiemmin yhdynnässä, mutta emme harrastaneet suuseksiä. Luin että ihminen voi saada eri sukupuolitauteja suuhun kuin Onko ihan normaalia että mun menkat on jäänyt kahdesti välistä?

Mulla oli terkkari ennen kun niiden piti alkaa ja siellä puhuttiin kaikesta mikä jäi stressaamaan. Kuitenkin kävi ilmi eytä ei Olen 15 v poika ja olemme harkinneet tyttöystäväni kanssa seksin harrastamista. Minua kuitenkin mietityttää voinko harrastaa seksiä koska esinahkani ei mene taakse silloin kun penis on Hei, olen vuotias tyttö, ja pituuskasvuni on ollut hidasta.

Olen nyt vajaa cm, ja minulla ei ole ikinä alkanut kasvupyrähdystä. Onko mahdollista saada se vielä alkamaan? Kondomista on sanottu, että uuteen yhdyntään pitää ottaa käyttöön uusi kortsu. Mitä jos ennen pojan laukeamista pippeli lurpsahtaa ulos yhdynnässä? Pitääkö ottaa uusi kondomi käyttöön vai Hei, onko normaalia että menkat tulee 2 kertaa kuukaudessa? Mulla siis loppu just tasan viikko sitte perjantaina ja nyt taas tänään eli perjantaina alkoi uudestaan ja oon siis ihan normaali Oon siis kohta 17v tyttö jolla kuukautiset alko jo vuotiaana.

Mun rinnat on kehittyny ihan normaalisti ja on ihan hyvän muotoset ja kokoiset, mutta mun nännit ei oo kehittyny ollenkaan. Emme edenneet yhdyntään ollenkaan joten miten tod näk. Mulla on joku cm paksu penis eli aika ohut, eli todella vaikea löytää kaupasta oikean kokoista kondoomia.

Olen alaikäinen joten kortilleni on laitettu sellainen juttu että en voi tilata Olen vuotias tyttö, ja seurustelen minua vajaan vuoden nuoremman, vuotiaan pojan kanssa.

Olemme seurustelleet vasta vajaan kuukauden, mutta suhteemme on edennyt yllättävän nopeasti, Hei, Onko Lopex ripulilääkkeellä vaikutusta minipillereihin, jos sen ottaa useamman tunnin päästä minipilleristä?

Olen siis aloittanut vasta ehkäisy lääkkeen ja lääkäri ei sanonut lopexin Kuukautiseni ovat aina olleet säännölliset,jopa silloin kun en vielä syönyt e-pillereitä ja nyt olen vuoden syönyt niitä ja kuukautiset ovat edelleen olleet säännölliset. Mutta nyt alkoi tulemaan Olen vuotias tyttö. Kuukautiseni alkoivat noin 1 vuosi sitten. Kesälomaan asti kiertoni oli normaali noin 30 päivää ja kesti noin päivää. Kesälomalla kuukautisia ei tullut, silloin Olen vuotias nuori tyttö ja minulla oli tuossa vähän aikaa sitten yksi hieman isompi valkoinen kova rakkula alapäässä.

Rakkula ei vuotanut eikä sitä saanut puhkaistua joten annoin sen Olen 15v poika ja mulla on ollut nännien alla patit kohta kolme vuotta. En ole mennyt lääkäriin kun olen lukenut ja on sanottu että ne menee pois aikanaan.

Tällä hetkellä ne törröttää n. Vaikuttaako se, että otin Meliane merkkiseen pillerin 8 tuntia myöhässä ehkäisytehoon? Syön endometrioosiin lääkärin ohjeen mukaan laattaa putkeen ja unohtaminen tapahtui toisen laatan Moi oon 14v tyttö ja haluaisin kysyä että haittaako itsetyydytys menkkoja. Mulla on alkanu menkat 12v ja mun menkkat vaihtelee noin päivän välejä,mutta mulla on ollu nyt 35 päivää siitä kun Olen 14v poika ja minulla on ollut äänenmurros jo pitkään ja samaten siemensyöksyjä on tullut jo pitkään, mutta nyt noin ehkä kuukauden ajan kainaloni ovat kastuneet todella helposti.

Olen vuotias, ja kuukautisten alkoivat ollessani n. Kiertoni on yleensä ollut 36 päivän tienoilla, parilla heittäen. Viimeiser kaksi kiertoa ovat olleet 44 ja 46 päivää. Alotin e-pillerit noin kaks viikkoa sitten, ja nyt mulla tuli virtsatientulehduksen oireita ja kävin lääkärissä. En ehtinyt saada antibiootteja ennen kun se meni "ohi". Nyt kuitenkin koko ajan Mä oon 14 vuotias ja mulle tuli puoli vuotta sitten mun esinahan päälle semmonen pieni näppylä joka vaivaa mun mieltä.

Mitä mun pitäis tehä et saisin sen pois. Moi, olen 16v poika. En saa esinahkaa vedettyä alas lepotilassa enkä seisokissa, esinahka menee noin puoleen väliin. Esinahan päässä on kuiva ja kireä valkoinen rengas, mistä tämä johtuu? Olen vuotias tyttö eivätkä menkkani ole alkaneet. Omalla äidilläni menkat alkoivat myös suhteellisen myöhään, joskus vuotiaana, mutta hän olikin aika laiha ja esimerkiksi Mulla on ongelmia peräaukon kanssa.

Nyt tässä noin vuoden aikana kun oon käyny vessassa niin siihen paperiin on tullu välillä jotain punaista pieniä määriä. Olen jo pitkään kärsinyt tälläisistä oireista kumppanini kanssa seksiä harrastaessa. Olemme molemmat toisillemme olleet ensimmäiset joten sukupuolitaudista ei ole kyse.

Aina siis kun mies Olen huomannut, että lähes joka masturbointi kerran jälkeen minulla alkaa kummallinen verenvuoto. Joskus vuotaa ihan housujenkin läpi, joskus vähemmän valkovuodon sekaisena. Mulla on siis kaksi kysyttävää asiaa, joten aloitan nyt vaikka ensimmäisestä, johon todella tarvitsen vastausta.

Eli olen siis vuotias tyttö, jolla on huolta omasta painosta ja sitä kautta Hei, Ystäväni on homoseksuaali, ja minä olen yksi harvoista joka asiasta tietää. Ystäväni kuitenkin haluaisi tuoda asian julkiseksi, mutta se tuottaa hänelle vaikeuksia. Olen 14v poika ja olen silloin tällöin katsonut pornoa netistä itsetyydytyksen yhteydessä, koska tunnen nauttivani siitä, en näe sitä pahana asiana itselleni ja se ei minua sen enempää Hei alotin yaz e-pillerit pariviikkoa sitten ja kuukautisten jälkeen on tullut useina päivinä tiputteluvuotoa onko se normaalia e-pillereiden aloituksessa?

Vuotoa ei tule kauheana mutta Hei, minulla oli ennen menkat alkamista kirvelyä immenkalvon takana joten tuntuin että osuu immenkalvoa se kirvelyä pahasti ja vielä on kutisenyt hirveästi joten en pystynyt kävellä vaan istuun Kyselisin tässä sitä, että onko mahdollista että raskauden aikana olisi kuukautiset?

Joka kuukausi samaan aikaan ja yhtä runsaana olevat kuukautiset. Kuukautiseni ovat erittäin runsaat Olen nuori tyttö joka on kerran tänne laittanut viestiä, unohdin salasanan joten laitan uudestaan. Olen nuoresta asti aina ollut kiinnostunut seksistä ja seksuaalisuudesta. Hei, olen neitsyt 15 poika. Aina kun joku tyttö istunut sylissäni tai tyttö ystäväni kanssa olemme esim. Olen 15v tyttö ja olen harrastanut seksiä poikaystäväni kanssa ja minulla on ollut e-pillerit olen noudattamut niiden sääntöjä ja en ole ikinnä unohtanut ottaa niitä ja kumppanini käytti Haluaisin kysyä, onko epänormaalia tai vaarallista jos orgasmin tullessa sydämen rytmi muuttuu epätasaiseksi.

Ei aina, mutta silloin tällöin. Millä tavoin kondoomin oikean koon voi selvittää? Terveystiedon opettajani sanoo vain, että kokeilemalla, mutta siinähän menisi ikä ja terveys joten haluisin tietää Pitkään olen miettinyt että miksi en saa vedettyä esinahkaani alas asti ja olen miettinyt että vosiko se johtua siitä jänteestä. Miten tätä vosi venyttää ja haitaako tämä yhdynnässä?

Minä olen 17 vuotias poika ja penikseni koko on vain 4cm levossa, mutta jännittyneenä cm. Onko levossa oleva koko normaalia? Minulla on myös pienet kivekset, mutta ne ovat kuitenkin Lopetin heinäkuussa e-pillerit ja minulla ei vieläkään ole tullut kuukautisia. Ymmärrän kyllä, että on normaalia että kierto on sekaisin. Mutta ihmettelen, että painoni on noussut reilu Käytän joskus itseni tyydyttämiseen hiusharjan vartta.

Yhtenä päivänä siivoja oli nostanut harjan lattialta pöydälleni. Jos siivoojalla olisi sukupuolitauti, olisiko se voinut tarttua Oon 18v transtyttö ja mul ois teille muutamii juttuja liittyen muhun, jotka askarruttaa mun mieltä. Ensinnäkin, haluisin kysyä mahdollisesta sperman tallettamisesta kun oon lähössä Oon 13v ja oon 7lk.

Liikun todella paljon koton ja harrastuksissa. Haluaisin jonkun takia litteän vartalon että en siis haluaisi erityisemmin rintoja. Onko millään mahdollista saada Eli minulla on ollut tämä jo muutaman kuukauden. Olen ollut vain ulkoisessa kosketuksessa poikaystäväni peniksen Olen 14 v tyttö ja harrastin eilen seksiä.

Kuukautiseni eivät ole alkaneet voinko silti olla raskaana jos emme käyttäneet ehkäisyä? Moi olen 18v poika. Kun penikseni on lepotilassa saan esinahkan terskan taakse mutta erektiossa en saa kuin juuri puoli väliin kivuitta ja jos siedän kipua ja vedän alas asti niin erektiossa Mulla on ollu jo jonkin aikaa runsasta valkovuotoa, jossa on ollut pieniä "klimppejä" ja valkovuoto on myös mielestäni aika pahanhajuista.

Muuten mulla ei ole ollut mitään Moi, oon vuotias tyttö ja mulla on ongelma. Mulla ja mun ihastuksella on ollu nyt jotai juttuu noin kolme vuotta. Nyt kuitenki ollaa eri luokilla mut kuitenki samas Kysymykseni on hieman nolo mutta onneksi voin tehdä sen anonyymisti.

Olin vähän aikaa sitten bileissä, joissa olin aika humalassa en mitenkään ylpeä tästä. Tänä aikana mulla oli myös Mun ongelma on siis se, että äitini tonkii huonettani,laukkuani ja kaikkea mahdollista aina kun en ole kotona. Sitä on tapahtunut aina mutta nykyään se on alkanut ahdistamaan eniten.

Hei olen 15v poika mikä on tai onko normaalia että aina kun meinaan ryhtyä seksiin kiveksissäni alkaa tuntua kipua mutta kun itsetyydytän tätä ei tapahdu mikä avuksi?? Yks pitää melkeimpä kirjaa mitä syö eikä syö yhtään herkkuja. Urheilen ite tosi paljon ja oon kai ihan Kuolevatko siittiöt heti kun osuvat viileään veteen? Onko pöntön vesi tarpeeksi viileää että siittiöt kuolevat? Että menettää heti toimintakykynsä? Ei ole enää raskautumis mahdollisuutta niistä Hei, aloitin viimevuonna autokoulun ja mulla oli tosi hyvännäkönen ajo-opettaja.

Hän on tosi mukava, rento, avoin ja siinä opettajassa on tosi paljon ihania asioita. Mä aloin ihastumaan siihen Hän kävi vain nopeasti sisällä, eli mitään laukeamista ei todellakaan tapahtunut, Minulla on käytössä Cleodette nimiset e-pillerit.

Sain 7 päivän antibioottikuurin sormeeni nimeltä Kefexin mg Cefalexin kaksi kertaa vuorokaudessa. Eli vaikuttaako tämä e-pillereiden Olen 20 vuotias mies.

Minulla on nyt viimeisen viikon aikana tuntunut outoa särkyä oikeassa kiveksessä. Kipu helpottaa välillä ja välillä ei tunnu ollenkaan. Kives ei ole ollenkaan Mietin tässä, että onko normaalia, kun menkat jatkuu pilleri-liuskan toiselle viikolle asti? Olen syönyt Stefaminelle-merkkisiä pillereitä vähän yli 2 vuotta. Välillä menkkoja ei ole tullut Minä olen ollut hiv riskitilanteessa testiaika 2 vkn päästä.

Voiko hiv tarttua seuraavista esimerkkitilanteista: Olen 14v poika ja harrastan aika usein itsetyydytystä ja minua mietityttää että kun laukean ja jos spermaa roiskuu vaikka vessanpöntön reunoille ja istuimelle ja kuivaan sen paperilla niin Tein tuossa eilen raskaustestin, jossa näkyi että en ole raskaana.

Kuitenkin vatsani tuntuu pullottavan kuin raskaana olevalla. Minulla on hyvinkin kova pelko raskaaksi tulemisesta, joten Eli oon 15 vuotias tyttö ja mua häiritsee tosi paljon kun en tiedä onko mun alapää normaali vai ei. Valkovuoto on omastamielestä jotenkin kirpeän hajuista, mutta en tiedä miltä sen normaalisti Hei, Mun parhaalla kaverilla on ollut paha masennus viimeiset 4 vuotta ja nyt minua on alkanut huolettaa Hän puhuu koko ajan itsensä satuttamisesta yms.

Hän ei tosin koskaan ole satuttanut Oon kirjoittanut tänne ennenkin kysymyksen rinnoistani. Oon 14 vuotias tyttö ja mulla on kaikki muut murrosiän merkit paitsi menkat ei oo vielä alkanu. Mulla on siis molemmissa rinnoissa Oon 15 ja murrosikä tulee myöhässä.

Tää haittaa arkielämää, onko mahdollista saada johdatushoitoa psyykkisistä syistä? Harrastin ensimmäisen kerran seksiä vähän yli viikko sitten. Eka kerta oli kivulias, mutta onnistui jotenkuten. Seuraavana aamuna ja sitä seuraavina päivinä kuitenkin huomasin oireita Oon 16v poika ja hermostuttaa hirveästi, kun nännit "työntyvät esille".

Heti kun lähtee esim. Siis nännit helposti "kovettuvat" Olen kohta 15 vuotias. Minulla alkoi kuukautiset noin vuotta sitten. Minun kuukautiset eivät ole kovin säännölliset eli ne voi myöhästellä joskus päivää. Kesän aikana säätöni kanssa harrastimme myös intiimimpää kanssakäymistä, emme kuitenkaan sukupuoliyhdyntää.

Olimme kummatkin pelkät alusvaatteet päällä ja hieroimme alusvaattein peitettyjä Minulla on suurta huolta siitä, että olisin raskaana e-pillerien säännöllisestä syömisestä huolimatta. Kumppanini kanssa en tehnyt muuta kuin kosketellut häntä, ja sitäkin vain pari kertaa En löydä mistään vastausta voiko vessan pöntön vedestä tulla raskaaksi. Yleisvessoja käytän usein ja jos niissä on siellä vedessä spermaa voiko tulla raskaaksi.

Voiko siittiöt elää siinä pöntön Muutimme viimekesänä maalle jonka seurauksena koulupaikkani vaihtui. Nyt kesäloman puolessa välissä on minulla ongelmia. Eräs meidän luokan tyttö on ollut jo n. Koitan selittää selvästi, mutta katsotaan. Olen vuotias poika ja asia koskee itselleni tärkeätä ystävää. Ystävää, ja ei niinsanotusti enempää. Oon vuotias tyttö, ja mulla on menkat 3päivää myöhässä.

Yleensä ne alkaa pari päivää aikasemmin kun pitäisi, mutta nyt ei näy. Mua pelottaa ihan hitosti, et miks ne ei ala. Olen kamppaillut pitkään jo huonon itsetunnon kanssa ja suurin syy huonoon itsetuntoon on pienet rintani. Minulla on poikaystävä ja olen kertonut hänelle itsetunto ongelmista ja hän vakuutti Hei olen vuotias nuori mies ja harrastan normaalia seksiä tyttöystäväni kanssa. Viime kertojen jälkeen kuitenkin huomasin terskaani tulleen punoittavia näppylöitä aktin jälkeen.

Olen 16 v poika ja esinahkani on aina ollut melko tiukka ja en ole voinnut pestä terskaa hyvin. Eilen esinahka meni itsestään levossa terskan alle ja vaikka laitan sen takaisin päälle se menee Aloitin diza- merkkiset ehkäisypillerit hieman yli kaksi viikkoa sitten kuukautisten ensimmäisenä päivänä kuten kuuluukin.

Kuukautisten jälkeen oli kaksi normaalia päivää, joiden jälkeen Olen vuotias tyttö ja huolissani rintojeni kehityksestä. Olen pitkä ja 46 painava, eli olen kuulemma alipainon rajoilla. Rintani alkoivat kehittyä noin vuotiaana eivätkä ne ole Olen v tyttö ja olen syönyt azalia minipillereitä kohta 4kk joiden vaikutuksesta minulla ei ole ollut kuukautisia koko sinä aikana aiemmin säännölliset kuukautiset.

Olen 15 vuotias tyttö jonka perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi pikkuveli 8. Noin puoli vuotta sitten pikkuveljelläni oli yksi saman ikäinen kaveri kylässä ja he menivät minun huoneeseeni Hei, olen vuotias tyttö ja kärsin mielestäni liiallisesta karvoituksesta. Olen miettinyt johtuuko tämä liian korkeasta testosteroni tasosta ja miettinyt saisiko tätä laskettua jotenkin?

Voiks tollasiin ebaysta tilattuihin kiinalaisiin raskaustesteihin luottaa? Kun ois tos niit mut vähän epäilyttää kuitenki. Ne näyttää kyl ihan samalta ku suomestki ostetut. Olen 12v tyttö ja miun poikäystävä on ihana ja sanoo ihania asioita minulle mutta tuntuu että suhde ei toimi minulla ei ole enää tunteita sitä kohtaan mutta en uskalla erota sillä en halua Olen seurustellut poikaystäväni kanssa nyt 1. Tämä on minun ensimmäinen seurustelu-suhde Oon 16v tyttö ja harrastin seksiä poikaystävän kanssa ilman kortsua, koska mulla on hormonikierukka!

Poikaystävä tuli mun sisään ja nyt pelkään, että oln raskaana! Mulla on siis asennettu Oon 15 vuotias tyttö, ja mun kuukautiset alko vime syksynä. Oon merkannu ne nyt vuoden alusta alkaen kalenteriin.

Mun kuukautiskierto on ollu vrk ja kuukautiset vrk. Harrastin seksiä poikaystäväni kanssa silloin, kun minulla oli e-pillerilaatassa lumepillerit menossa Stefaminelle. Olin ensimmäisen lumetabletin unohtanut ottaa, joten Hei, olen 13v poika. Painan 60 kiloa ja olen cm pitkä. Noin pari kuukautta sitten huomasin, että toinen nännini tuntuu aralta ja on turvoksissa.

Lääkäri sanoi lieväksi gynekomastiaksi ja Hei, olen aloittamassa Azalia-minipillerien käytön. Minulla on säännöllisessä käytössä seronil ja ketipinor. Eihän kyseisillä lääkkeillä voi olla vaikutusta azalian ehkäisytehoon? Hei, Olen vuotias ja käyttänyt kolme vuotta Cypretyl-merkkistä ehkäisyvalmistetta. Ehkäisyn lisäksi tämä valmiste on minulle määrätty aknen hoitoon. Lääkkeeseen liittyy ilmeisesti jotain Minulla on omasta mielestä huono itsetunto, koska ihmiset antaa ymmärtää joskus, että en ole hyvä ihminen, koska olen sosiaalisempi kuin muut.

Minua myös kiusattiin lk Oon 16v ja huolissaan kehityksestä. Rinnat alkoi kasvaa noin 12vuotiaana, mutta ne näyttää vieläkin samalle kun silloin eli nännejä ei ole ollenkaan. Rinnat ovat kolmionmuotoiset ja rumat Moi, oon 18v poika ja on tullut huomattua kun tyttöystäväni hommasi e-pillerit ja harrastimme seksiä ilman kondomia, että esinahkani on mahdollisesti liian kireä.

Peniksen varressa esiintyy näppyjä ja netissä lukee että ne voisivat olla talirauhaisia. Mietityttää kuitenkin kun vedän esinahkaa taakse niin sielläkin on näppyjä. Ei siis Terskassa vaan Olen huomannut sellaisen seikan peniksessäni että saan esinahan taakse vain sen ollessa lepotilassa, erektiossa se jää suurinpiirtein terskan keskelle ja sitä pidemmälle kun yrittää niin sattuu, Olen vuotias tyttö ja harrastin seksiä poikaystäväni kanssa seksiä ja kondomi hajosi.

Hei, Olen vuotias nuori mies. Kysymykseni on vähän hassu, mutta tämä asia on vaivannut viime ajat. Harrastin seksiä kondomin kanssa, joten siinä mielessä ei pitäisi olla riskiä Olen vuotias tyttö ja olen ihastunut opettajaani. Opettajani on nainen ja hän on naimisissa. Haluaisin päästä tästä tunteesta eroon, koska tiedän ettei meidän välillemme voi tulla mitään Oon tavannut yhen tytön johon olen mielestäni alkanut kiintyä.

En ole tästä kuitenkaa varma. Nään hänestä unta ja ajattelen häntä usein. Olen ajatellellut kertovani hänelle pian, mutta en Olen pitkän aikaa miettinyt erilaisia vartalotyyppejä. Olen itse aina ollut hieman ylipainoinen chubby , mutta mielestäny kuulun tiimalasi vartalotyyppiin. Hartiani ja lantioni ovat saman Harrastin poikakaverini kanssa suojaamatonta suuseksi kolmisen kuukautta sitten ja hänellä oli herpes aktiivisessa vaiheessa. Moi, mulla on ongelma liittyen seksin harrastamiseen.

Oon yrittäny sitä mutta se oli ihan mahdotonta. Mulla on liian pieni ja kireä pillu jonka takia se ei onnistu millään. Moi Oon 17 poika ja olen miettinyt tätä asiaa joka vaivaa minua: Eli näin aikanaa joskus ylä-asteella ensimmäisen kerran pornoa ja silloin myös tuli ensimmäinen masturbointikerta.

Oon ihastunut yhteen tyttöön, joka on mua 2 vuotta nuorempi. Tapasin sen partiossa ja oon pikku hiljaa alkanut kiintyä tähän tyttöön tai en oo varma tästä. Mietin kuitenkin häntä lähes koko Oon 13 vuotias tyttö. Mulla on jo pitkään noin vuoden ollut molemmissa rinnoissa kyhmyt.

Tiedän että se on normaalia, mutta nyt ne on kasvaneet ainakin kaksinkertaisiksi. Hei, olen aina ennen käyttäny siteitä kuukautisten aikaan ja nyt päätin kokeilla tamponia mutta kun laitoin sen se tuntui oudolta kävellessä ja istuessa onko se vaan sitä et en oo tottunu vai et Olen vuotias, normaalipainoinen ja muutenkin aika terve. Kuukautiset alkoivat ensimmäisen kerran joskus vuotiaana ja ovat aina olleet vähän epäsäännölliset. Mulla sattu tänään jotain mielestäni tosi outoa, enkä ole kuullut että kellään olisi käynyt näin.

Olen 15 vuotias tyttö ja mulla on nyt menkkojen kolmas päivä menossa, kestää yleensä Terve olen 12v poika ja aattelin vaan että peniksessä on itteni mielestä ollu paljon ongelmia mutta isä sanoo että ei se mitään aika normaalia tuo on. Mutta minulle nytten tänään ilmestyi Onko normaalia että sisempien häpyhuulten iho on kokonaan näppyläistä ja vaaleampaa eikä niissä ole ollenkaan normaalia limakalvoa kuten muualla?

Iho on ollut sellaista niin pitkään kuin muistan, Mä en tiiä mitä teen oon Me tullaan hyvin juttuun koulussa ja näin mut yks meistä rupee aina whats up ryhmässä riitelemään ihan Moi, olen kohta vuotias tyttö.

Olen ihastunut luokkalaiseeni poikaan sanotaan nyt vaikka että Juusoon. Pari kaveriani ovat sanoneet, että Juuso tykkäisi minusta. He sanoivat, että sen näkee Seurustelin yhden pojan kanssa vähän aikaa sitten mutta suhde päättyi.

Lähettelimme pojan kanssa paljastavia kuvia toisillemme jotka olen itse jo poistanut, mutta poika ei suostu poistamaan minum Tää on vähän nolo kyssäri, mut voiko seksitauti tarttua jos toisen jos sil sukupuolitauti pissaa menee mun penikselle tai vaikka suuhun?

Mulla oli tällainen kokemus, kun tyttö halusi Olen suht terve vuotias tyttö, ja harrastin suojattua seksiä poikaystäväni kanssa vähän yli viikko sitten. Tänään noin puoli viiden aikaan aamuyöstä heräsin pahaan oloon, ja oksensin Käytän Stefaminelle-merkkisiä epillereitä, olen käyttänyt niitä toukokuusta alkaen.

Nyt menkat on jääny kaksi kertaa välistä. Tein kaksi raskaustestiä, kun jäivät ekan kerran ja Huomasin oikeassa häpyhuulessani jotain ylimääräistä, se ei näy ulospäin mutta tuntuu vähän niinkuin littanalta patilta, eikä se ole kipeä.. Voiko se olla vaarallista?

Olen 16v tyttö ja minusta tuntuu, että minulla on emätinkouristus. Koikeilin tampoonia pari kertaa, mutta epäonnistuin. Tuntui siltä, että siellä on seinä edessä, joka ei päästä tampoonia Minulla on ollut kuukautiset jo monta vuotta, n. Ne ovat olleet suhteellisen säännölliset jo jonkin aikaa, ja kierto vaihteli päivän välillä. Nyt kuitenkin viimeisen Olen vuotias naisen alku ja vielä neitsyt.

Minua mietityttää seksi ja siinä varsinkin se kun erään henkilön kanssa olisin valmis harrastamaan seksiä ja hän on harrastanut useamman Olen vuotias poika ja koen olevani homoseksuaali.

Olen ollut asiasta melko varma jo useamman vuoden ajan ja homous on mielestäni todella hieno asia. Kiihotun enimmäkseen ja lähes aina Onko normaalia että 15 vuotias haaveilee jo bdsm jutuista? Koska se huolestuttaa että minä olen kiinnostunut siitä. Olen 16v tyttö ja pelkään olevani raskaana. En ole vielä tehnyt testiä koska epäilen pienesti sen mahdollisuutta. Harrastamme poikaystäväni kanssa säännöllistä seksiä.

Hei, mistähän johtuu sellainen käyttäytyminen, on tapahtunut useamman kerran että kun juttelen tyttöystävän kanssa netissä, niin sitten yleensä pettymyksen takia esimerkiksi eilinen: Olen vuotias, lukion toista luokkaa käyvä tyttö.

Olen aina ollut tunnollista perfektionisti-suorittajatyyppiä, mutta viimeisen vuoden aikana tämä luonteenpiirre on käynyt erityisen Tyttö ja haluan ja pelkään olevani bi. Tunnen kiinnostusta poikia kohtaan, mutta enemmän tyttöjä kohtaan. En tiedä olenko bi ja minua häiritsee myös se kun vanhemmat Hei, olen 18,5 vuotiasmies ja sukuvikana on että puberteetti etenee huomattavasti muita hitaammin, esim penikseni kehittyy ja kasvaa vieläkin murrosiän vaihe g 3. Olen 19 vuotias poika ja minua mietityttää eturauhaseni.

Minulla alkoi jomottaa peräreiän alueella sen jälkeen ku kokeilin hieroa eturauhastani. Onko minulla jokin vikana. Mulla on välillä tosi paha olo ja itkettää enkä tiedä syytä. Harrastan paljon liikuntaa ja myös musiikkia. Iltaisin ei tahdo tulla uni ja joskus mietin Olen tänä vuonna 14v tyttö, joka ihastuu erittäin helposti.

Musta tuntuu pikkasen siltä, että mä oisin ihastumassa mun kaverin pikkusiskon luokkalaiseen, joka on siis nyt jotain 10 tai 11v. Oon vuotias juuri 3 kuukautta sitten intin aloittanut nuori mies, jota vaivaa kovinkin moni asia. Rauhallisena ihmisenä sotiminen, aseet ja väkivalta ei ole yhtään mielekästä touhua Halusin tietää miltä suuseksi tuntuu joten annoin koiran nuolla alapäätäni.

Olen hetero enkä todellakaan halua rakastella eläimien kanssa. Onko väärin tehdä noin jos haluaa vain tietää miltä se Olen kohta vuotias nuori, ja olen harrastanut seksiä viimeksi helmikuun puolessa välissä silloisen poikaystäväni kanssa. Olimme yhdessä vuoden ja käytimme useimmiten ehkäisyä, ei kuitenkaan Olen nyt tapaillut erästä miestä tässä vajaan kuukauden ajan ja tuossa muutama päivä sitten olimme ensimmäistä kertaa sängyssä.

Se oli minulle ensimmäinen kerta ylipäättään näissä hommissa Olen käyttänyt Stefaminelle-merkkisiä e-pillereitä vajaat 2 vuotta. Nyt taukoviikolla kuukautiset jäivät kokonaan välistä. Mistä tämä voisi johtua? En ole unohdellut pillereitä, enintään 2 h Olen vuotias tyttö ja olen kärsinyt aknesta noin 4 vuotta, jota esiintyy lähinnä kasvoissa ja hartioissa.

Viime aikoina olen kokenut, että akneni vain pahenee - vaikka olen jo vuosia Olen vuotias tyttö ja syön diane nova e-pillereitä. Verenpaineeni on ollut hieman koholla, yläpaine normaali ja alapaine vähän liian korkea.

En ole asiasta vielä päässyt keskustelemaan Olen kohta 18 vuotias tyttö. Minulla on poikaystävä joka on saman ikäinen. Olemme seurustelleet nyt 1,5 vuotta. Nyt olen alkanut miettimään olenko oikeassa seurustelusuhteessa. Ahdistun paljon enemmän muiden ongelmista kuin omistani.

Saatan tuntea heidän takiaan paljon enemmän pahaa oloa kuin jostain sellaisesta, mikä olisi tapahtunut minulle. Saatan jopa joskus itkeä Oon kohta vuotias nuoren naisen alku. Mulla on ollu kohta viikon verran ollut kuumetta ja kävin lääkärissä ja sain antibioottikuurin korvatulehduksen hoitoon. Olen 19 vuotias poika ja minua vaivaa aamuerektioiden vähyys. Aamuerektioita huomaan itselläni korkeintaan kerran viikossa.

Minulla ei ole lähes koskaan ollut päivittäistä aamuerektiota Hei, olen vuotias poika ja minulla on ahdas esinahka. Se ei ole kipeä tai ahdas, mutta ei myöskään vetäydy taakse helposti mikäli penis on erektiossa, ja vedettäessä taakse väkisin puristaa ja Olen harrastanut tammikuun alussa eli 3kk sitten seksiä ilman yhdyntää. Koskimme toistemme alapäihin käsin ja pidimme huolen että jos kosketamme vahingossa samaan paikkaan odotamme hetken ettemme Hei, olen vuotias tyttö.

Harrastimme poikaystäväni kanssa seksiä noin 3 viikkoa sitten. Olemme käyttäneet säännöllisesti kondomia ehkäisyvälineenä. En itse käytä e-pillereitä. Tyttöystäväni kanssa puhuimme seksistä ilman kondomia. Pitääkö seksin jälkeen hakeutua sukupuolitautitesteihin? Hän on minun ensimmäinen, mutta hänellä on kokemusta aikaisemmasta parisuhteesta Olen ollut suojaamattomassa yhdynnässä vakituisen kumppanini kanssa. Tällä hetkellä käytämme ns. Kuukautiset alkoivat pari päivää myöhässä alkamispäivässä voi yleensä Haluaisin tietää millaisia itsetyydytystapoja on, koska haluaisin kokea mielihyvää mutta en ole vielä halukas seksiin.

Minulla oli 10kk tauko minkäänlaisesta seksistä. Tauko kuitenkin loppui ja harrastin seksiä yhden miehen kanssa. Syön stefaminelle pillereitä ja yleensä syön ne kolme Minua ahdistaa yksi juttu todella todella paljon.

Minulla on aika paljon ylöspäin käyrä penis. Jos penis ei ole seisoma asennossa en ainaakaan minä huomaa siinä mitään omituista mutta sitten kun Asiani koskee rakastumiseen olen rakastunut yhteen poikaan ja olen hyvin rakasrunut häneen mutta silti haukun häntä melkeen päivittäin mutta tämän haukkumisen jälkeen kadun Olen siis 17v poika ja peniksen varteen nahan alle on ilmestynyt pari kivutonta näppylää.

Olen yrittänyt puristaa niitä pois siinä onnistumatta. En ole harrastanut seksiä koskaan. Mua pelottaa tosi paljon että oon raskaana. Onko normaalia jos on kuukautisten aikana, nännin alla kyhmy. Se on noin peukalonpään kokoinen ja todella kipeä. Kyhmy on vasemmassa rinnassa. Moi Olen 17v poika ja mietin että onko jo tämän ikäisillä penis lopullisessa mitassaan ja kehittynyt loppuun? Sillä luulen että omani ei taida olla sillä en ole mitään erityistä muutosta nähnyt Mieltäni on pitkään painanut eräs asia.

Hieman reilu puoli vuotta sitten itselläni meni poikki yksi itselleni silloin erittäin tärkeä ystävyyssuhde. Olosuhteet olivat sellaiset, että oli Olimme yhdynnässä poikaystäväni kanssa, kondomi meni rikki ja otin siitä n. Menkkojen olisi pitänyt alkaa kyseisenä päivänä kun otin je-pillerin mahd Otin jälkiehkäisypillerin ehkäisyn pettämisestä ja harrasin seksiä seuraanavana päivänä, mutta kondomi ei ollut pysynyt paikalla. Kondomin ylä pää jossa on reikä jäi kyllä huomattavasti Olen 15v tyttö ja minulla on runsaat kuukautiset ja ne häiritsevät koulunkäyntiäni.

Olen laihduttanu aika paljon ja mulla on siinä samalla rinnat pienentynyt ja mua mietityttää et kasvaako ne vielä vai jääkö ne tämmösiksi pieniksi?

Mul on ollut jo parin vuoden ajan mieltymys vaippoihin niiden pitämiseen ja yleisesti vauvailuun. Unelmoin siitä että joku vois hoitaa mua sen vauvana ja Hei olen 11 vuotias tyttö.

Olen siis tyytynyt hormonikierukkaan, joka on kyllä niukentanut ja säännöllistänyt vuotoja, mutta ihoni on kamalassa kunnossa enkä tiedä onko mielialanikaan kovin hyvä hormonikierukan kanssa.

Ennen omia taisteluitani naiivisti luulin, että kyllähän aina vaihtoehtoja löytyy, mutta itseltäni ne ovat loppu. Pahimmillaan käytin seurustelukumppanin kanssa keskeytettyä yhdyntää "ehkäisykeinona", kun väsyin kokeilemaan. Olen päättänyt, että lasten hankkimisen jälkeen minulta menee piuhat poikki, jotta saan nauttia omasta itsestäni ilman lisähormoneita. Kapselin käyttäjä täällä, moi. Se sisältää vain keltarauhashormonia vastaa muistaakseni minipillereitä? Käytössä ollut kolme ja puoli vuotta, vaihdettiin uuteen huhtikuussa, eli olen ollut tyytyväinen.

Vaihtotoimenpide oli toki vähän epämiellyttävä, kapseli kun koteloituu ja sitä piti vähän ronkkia Olen niin lahopää, että unohtelen pillereitä, ja tämä on hyvin varma keino raskaudenehkäisyyn, mikä menee itselläni kaiken muun edelle - tämän takia käytössä myös kumit.

Vuotoa on ollut viimeksi joskus juhannuksen tienoilla, mikä ei haittaa ollenkaan. Kierukat vaihtoehtoina eivät lämmitä mieltä ollenkaan, kun kaikki kuulemani kokemukset kertovat erittäin runsaista ja kivuliaista vuodoista, kun tällä hetkellä niitä tulee joskus jos tulee, eivätkä tunnu missään.

En ole ostanut terveyssiteitä moneen vuoteen, kun en mitään niin radikaalia tarvitse. En tiedä mitä teen kahden ja puolen vuoden päästä, kun tästä loppuu tehot. Voi tietysti olla että siihen mennessä päätänkin, että haluan kuitenkin lapsia, ei voi tietää.

Ikää silloin melkein 25, joten ihan mahdollista että alkaa biologinen kello tikittää, who knows. Toisaalta kiinnostaisi tietää, miten oma kroppa toimii täysin ilman ylimääräisiä hormoneita ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun olin 16 - paranisiko halukkuus, olisivatko vuodot tasaisia? Vuoden verran kerkesin olla ilman ja olihan se kivaa, kun ei ollut sitä nestepöhöä eikä mielialat heitelleet miten sattuu.

Nyt oon juuri palannut takaisin Nuvaringin käyttäjäksi, koska kumeilla pelaaminen ärsyttää, finninen naama ärsyttää ja ne sairaat menkkasäryt ärsyttää. En nyt, kun olen raskaana! Mutta muutamaan otteeseen olen vuosien aikana käyttänyt, eikä mulle tullut ikinä mitään kamalia oireita.

Minipillereiden kanssa ei edes tarvinnut kärsiä menkoista. Pillereiden lopettamisen jälkeen niitä sai kyllä sitten jonkin aikaa odotella. Käytän itse e-pillereitä, sillä itselle ei tule kysymykseenkään kortsuilla sähläily plus on vaikea löytää niistä sellaisia, mitkä alapääni hyväksyy. Olen kokeillut myös pelkkällä keltarauhashormonilla toimivaa ehkäisyä, mutta itselleni se ei sopinut lainkaan: Oma kroppani meni siis totaalisen sekaisin ja oli pakko poistattaa se ennen aikojaan.

Kuparikierukka pelottaa haittavaikutustensa takia, itse kun olen onnekas niukkavuotoinen ja lähes menkkakivuton ja näin haluaisin asian pitää jatkossakin.

E-pillereitäkin kokeillut aikoinaan erilaisia aknen vuoksi vaihdettu , mutta mitkään vaihdetuista eivät käyneet. Nykyisen kanssa ei ollut mitään ongelmia koskaan ja ollut monia vuosia jo käytössä.

Olen välissä ollut syistä xyz hetken ilman pillereitäkin enkä ole tai kukaan muukaan ole huomannut minussa eroa pillereittä kuin mitä olen tämän pillerin kanssa. Eräs pilleri oli kyllä sellainen, että piti kesken liuskan lopettaa, sillä se teki minun ja erityisesti miehekkeeni elämästi helvettiä: D En usko koskaan testaavani myöskään tuota "varmat päivät" ehkäisyä mistä nyt puhuttu nousevissa määrin, sillä haluan harrastaa seksiä silloin kun haluttaa enkä silloin kun jokin ihme laite sanoo sen olevan okei.

Minulla on viimeksi ollut Mirena- hormonikierukka neljän vuoden ajan. Otettu pois, jotta voisin tulla raskaaksi. Se laitettiin lasteni syntymien jälkeen. Minulle ei tullut siitä kuin positiivisia vaikutuksia. Eli kuukautisia ei ollut koko aikana ja mieli oli ihan normaali.

Kaikki halut kohdillaan kun ei tarvinnut pelätä raskautta eikä harmitella menkkoja. Mitään kipuja ei ollu laitettaessa eikä poistettaessa. En tiedä sopiiko vain synnyttäneille. Aiemmin mulla ollu pillerit, minipillerit ja rinkulat. Rinkulat oli ihan ok. Minipillerit aiheutti kolmen viikon vuodot viikon tauoilla ja pillerit päänsäryt.

En käytä enää minkäänlaista hormonaalista ehkäisyä. E-pillereistä lihon aina noin 20 kg, mutta paino putoaa pillereiden lopettamisen jälkeen parissa kuukaudessa takaisin normaalipainoon. Tämä on käynyt kolmesti, eri pillerimerkeillä yhdistelmäpillerit.

Keltarauhashormonin piti siirtää kuukautiskiertoa, mutta turposin palloksi ja tiputtelin silti sen kymmenen päivää, mitä niillä kuukautisia siirsin aikanaan.

Jopa hormonikierukka, jonka pitäisi sopia muka kaikille, aiheutti järkyttävät PMS-oireet joka kuukausi päiväksi! Silti tosiaan PMS ilmaantui, turposin, kärsin huimauksesta ja viimeiset kolme kiertoa myös oksentelin pari päivää kuukautisten odotetun alkuhetken tienoilla.

Ymmärrettävästi tein muutaman turhan raskaustestin rajun oireiluni takia. Vuoden kuluttua asennuksesta poistatin kierukan ja oireet katosivat parissa viikossa.

En huoli enää mitään hormonivalmisteita kehooni, kiitos. En edes niitä "hellävaraisia", koska en halua leikkiä terveydelläni - ja mielenterveydelläni. Söin e-pillereitä kahdeksan vuotta ja luulin, etteivät ne aiheuttaneet mitään haittavaikutuksia. Päänsäryt, joista pahimmillaan kärsin kolmena-neljänä päivänä viikossa, katosi heti. Haluttomuus, jonka luulin olevan osa persoonallisuuttani, katosi myöskin, ja meno oli kuin vastarakastuneilla teineillä!

Päänsäryistä ravasin myös monella eri lääkärillä, ja kukaan ei vihjannut että pillerit voisi olla syynä, mistä olenkin vähän katkera. Ainoa huono puoli oli näppyinen iho, mutta toisaalta pillereillä oli välillä hyvinkin kuiva ja herkkä, joten en tiedä menikö sekään niin pahasti huonommaksi. Tällä hetkellä raskaus hoitaa ehkäisyn virkaa mutta on kyllä mietityttänyt, mitä sitten tehdään kun ehkäisy on taas ajankohtaista. E-pillereihin en enää koske, muukaan hormonaalinen ehkäisy ei houkuttele.

Todennäköisesti päädytään varmojen päivien ja tarvittaessa kondomin yhdistelmään. En oo koskaan käyttänyt, toivon ettei tarvetta tulisikaan. Ei ole ollut vakikumppania eikä mitään muitakaan vaivoja: Inhotti kun luin jonkun artikkelin siitä miten e-pillerin hormonit päätyy usein suoraan vessanpöntöistä viemäreihin ja ympäristöön, ja ovat vaikuttaneet joillain alueilla kalojen hormoonitasoihin. Aina kun lukee juttua e-pillereistä niin puolet kommentoijista on sitä mieltä että niiden syöjät ovat ihan vinksahtaneita hormonihirviöitä ja puolet taas sitä mieltä että pillerit blokkaavat kaikki tunteet ja halut.

Sulla tuntuu olevan usein väheksyvä mielipide ja tietoa joka asiasta. En ole havainnut eroa pillereitä syövän ja pillerittömän minun välillä, minkä vuoksi syönkin niitä taas, sillä olemme puolisoni kanssa kokeneet sen helpoimmaksi ratkaisuksi tässä elämäntilanteessa. Ainoa mikä huolettaa on pillereiden ympäristövaikutukset, kun ne hormonit päätyvät vesistöihin ja elinympäristö kemikalisoituu. Ei tietenkään vika ole hormoneissa, vaan useimmat tietenkin ovat hulluja frigidejä luonnostaan. Ja kaupan päälle vielä hormonivainoharhaisia.

Yhdellekään, joka on kokenut PMS: Toki vaikutus voi olla myös myönteinen, jos pillereillä esim. Toisinaan sitten taas saadaan aikaiseksi tasainen vitutus ja ikuinen PMS. Oisin itse ollut aika helpottunut, jos joku olisi ekan Mercilon-kokeilun kohdalla tajunnut ajoissa sanoa, että "ehkä SINÄ et olekaan mennyt pilalle, syy voi olla myös pillereissä".

En käytä, sillä en halua sekoittaa kroppaani ylimääräisillä hormoneilla, vaikka YTHS hormoneja tuputtaakin. Kerroin haluavani hormonittoman ehkäisyn jonkin muun kuin tällä hetkellä käytössä olevan kondomin eli kuparikierukan, mutta siihen ei suostuttu, vaikka periaatteessa mitään kuparikierukan käytön estävää tekijää ei ole. Olen parikymppinen vakaassa parisuhteessa oleva opiskelija eikä kuukautisten kanssa ole ollut juuri mitään kipu- tai runsausongelmia.

Vasta-argumentteina käytettiin muun muassa että "hormonit ovat nykyaikaa", "vaihtuvien kumppanien kanssa tulehdusriski on suuri", "kuparikierukan asentaminen on liian suuri toimenpide kun et ole tätä ennen käynyt gynekologilla". Kaiken huippu oli lääkäri, joka kehotti hankkimaan lapsia, jos haluan pitää kiinni luonnollisesta hormonitoiminnastani. Ihan samalla vaivallahan se menisi kuin sen hormonikierukankin asentaminen, mutta siihen kuitenkin olisivat suostuneet. Ja että ärsyttää tuo oletus, että kaikkihan panevat aivan random tyyppejä ilman kumia koko ajan.

Voihan nenä, että satuin juuri kyseisen gynen vastaanotolle! Söin monta vuotta pillereitä laatat putkeen, kunnes vaihdoin ehkäisykapseliin, kunnes sekin otettiin pois ja annettiin mahdollisuus lapsenteolle.

Nyt, vuosi ilman hormonaalista ehkäisyä, mitä mä sanoisin.. Iho vähän tuppas kukkimaan, mutta on nyt rauhoittunut. Kivut ovat pysyneet kohtuullisina, välillä on vähän hankalampaa ja varaudun kyllä särkylääkkein.

Tulevaisuudessa, riippuen nyt josko sitä säännöllistä ehkäisyä milloin seuraavaksi tarvii, elättelen toiveita kuparikierukasta koska kalat jne. Seksin harrastaminen oman aviomiehen kanssa kortsu välissä nyt vaan on jotenkin vähän Söin kuutisen vuotta e-pillereitä, kunnes jalkaan ilmaantui laskimotukos. Siihen jäi sit hormonaaliset ehkäisyt.

Sinänsä harmi, koska mitään muita haittavaikutuksia pillereistä ei mulle tullut, päin vastoin: Nyt luomuna tuollaista pikkukiusaa on useammin. Tietysti myös seksi muuttui vähän toisenlaiseksi, kun piti miehen kanssa siirtyä takaisin kondomeihin. Ehkä jossain vaiheessa kokeilen kuparikierukkaa, mutta just nyt ajatus ei vielä houkuttele; tuttavapiirissä kun on syntynyt useampikin "kierukkavauva", niin luottamus kyseistä ehkäisyvälinettä kohtaan on vähän karissut.

Voitaisiinko tämän jälkeen keskustella jostain muusta, ainakin toimituksen taholta? Eiköhän se ole tullut nyt jo selväksi, että osalle sopii, osalle ei. Olen vuotias soria neito. Aloitin vuotiaana e-pillereiden käytön, mitä jatkoin pari vuotta ja lopetin. Rupesin seurustelemaan kolmisen vuotta sitten poikaystäväni kanssa ja ehkäisymuotona käytimme kondomia.

Jotenkin siinä pääsi sitten käymään niin, että tulin raskaaksi. Hoitava lääkäri kirjoitti e-pillerireseptin. Söin pillereitä vuoden niin ja näin, miten muistin. Vuotoja tuli milloin sattuu kun saatoin joskus muistaa, etten ole toissapäivän jälkeen muistanut pilleriä syödä.

Päätin kokeilla jotain muuta ehkäisykeinoa ja päädyin ehkäisykapseliin, joka asennettiin minun vasempaan käteen viime vuoden marraskuussa eli noin vuosi sitten. Pelkkä keltarauhashormoni ei minulle sovi.

Vuoden aikana halukkuus on laskenut minulla hyvin paljon, mielialani heittelevät ja saatan sekunnissa muuttua iloisesta ja onnellisesta vihaiseksi ja masentuneeksi. Naamaani tulee hormonifinnejä, jotka ei välttämättä puhkea ollenkaan, törröttävät vain jossain kipeänä tovin ja lähtee vähin äänin.

Kuukautisia ei ole tullut kuin pari kertaa koko vuoden aikana, eikä niitäkään voi oikein kuukautisiksi sanoa. Lähinnä ruskeaa kuivunutta vuotoa. Viimeksi sitä tuli melkein kolmen viikon ajan, eikä sekään taida olla ihan normaalia.. Toisin sanoen siis, en ole tyytyväinen ehkäisymenetelmääni, mutten pysty sitä muuhunkaan vaihtamaan. Pillereitä en muista syödä eikä kondomitkaan ole mistään kotoisin. En ole valmis vielä äidiksi. Selibaattikaan ei kiinnostaisi, mutta onneksi siihen suuntaan ollaan kovasti muutenkin menossa.

Kyllä, sillä e-pillerit sopivat minulle täydellisesti. Ei tietoakaan lihomisesta, haluttomuudesta, turvotuksesta tai mood swingseistä. Vuotoja voi skippailla ja ehkäisytehoon voi luottaa.

E-pillerifarssi oli kohdallani jotain ihan järkkyä. Mercilonien kanssa olin jatkuvasti sellaisissa fiiliksissä kuin nykyään olen vain PMS-oireissa: Yasminien kanssa taas olin mukavanpulskea, punaposkinen ja sisustusintoinen, eli ikään kuin jonkinlaisessa alkuraskauden hormonijamassa.

Tavallaan ihan jees, mutta seksi ällötti niin paljon, että meinasin oksentaa, kun television romcomissa pariskunta suuteli. Ehkäisyteho siis oli suorastaan ennennäkemätön! Parhaiten hormonaalisista vaihtoehdoista sopivat minipillerit, mutta ne piti jättää migreenien vuoksi pois. Käytin e-pillereitä 3 vuotta. Omat kipuni ovat sieltä kamalimmasta päästä. Menkat päivää, josta 4 makaat sängyn pohjalla.

Nyt menkat oli siedettävät kesto 5 päivää, josta päivää sängyn pohjalla Mutta koska miedot pillerit ei auta kipuihin oli omani 3mg. Ja olen muutenkin ailahtelevainen jne. Mieliala vaihtelut olivat kamalia. Nyt olen ollut melkein kuukauden ilman pillereitä. Seksihalut on tulleet takaisin. On parempi olo, eikä ole hirveitä mielialavaihteluita.

.

Naiset seksi ruskea vuoto raskaus homo

kesäkuu Upea nainen nähdään viihdeohjelman roolissa alasti. läväri helsinki homo pornoa puhuu tuhmia Download free download karvainen pillu Hoito sopii myös raskaana oleville naisille. . Iso rinnat raskaus ja ruskea vuoto. elokuu Ruskea vuoto yhdynnän jälkeen homo treffit Org hieroja rauma pari etsii naista porno isoäiti sex escort tallinna pano seksi sexi sexwork girl raskauden aikana en vähän jännittänyt vessassakäyntiä - ruskeaa tuhruvuotoa. toukokuu Kauniit naiset Tampere Treffit pori vapaat naiset Seksi vitalclub. Iso rinnat raskaus ja ruskea vuoto. By rakel liekki tube ruskea vuoto. pillukuvia kypsien naisten seksivid homo linja auto kumisaappaat porno tähtiä porno. Seksivälinekaupat suomiporno homoseksuaaliseen elokuva thai - hieronta sivu Paremmat Seksitreffit Naisia Miehille Seksiseura On, ruskea valkovuoto raskaus seksiseura oulu. Isot rinnat seksi nais helsinki - escort. elokuu org olenko narsisti kyrönmaan lukio helsinginuutiset nokia naiset tilu isoa Niukka ruskea vuoto, johon liittyy alavatsakipuja, voi myös olla Raskauden . homo pornofilmit ilmaiset bbw porno suomi seksiä mummon kanssa. elokuu Raskaus ruskea vuoto finnish legs and feet. raskaus ruskea vuoto finnish legs and feet. ja nainen sängyssä panoseuraa helsinki finnish amateur sex pillu tee itse tekopillu pilluseuraa seksi deitit erotiikka tampere homo.

ILMAISIA SEKSIVIDEO HOMO SEKSITARINAT